reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Mnie dzisiaj znowu naszło na pieczenie szarlotki,właśnie siedzi w piekarniku Zobaczymy czy się udała i tym razem!!!
Ale ostatnio mam ochotę na serniczek...może któraś ma fajny przepis na sernik byle nie na zimno....i najlepiej nie na kruchym cieście.
Ale ostatnio mam ochotę na serniczek...może któraś ma fajny przepis na sernik byle nie na zimno....i najlepiej nie na kruchym cieście.
magda102
Fanka BB :)
Ojejciu Julita daj kawałek tej szarlotkiMnie dzisiaj znowu naszło na pieczenie szarlotki,właśnie siedzi w piekarniku Zobaczymy czy się udała i tym razem!!!
A mogę się też podłączyć pod ten przepis?A znasz przepis na sernik z brzoskwiniami? Jak nie to mogę zapodać
Zaraz go machnę w odpowiednim dzialeA mogę się też podłączyć pod ten przepis?
magda102
edziook dobra Kobieto niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :-)
Już napisałam )edziook dobra Kobieto niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi :-)
Co do tego wynagradzania to mam nadzieję, że wynagrodzi mi w jakości a nie ilości ;P
magda102
Jak sobie życzyszJuż napisałam )
Co do tego wynagradzania to mam nadzieję, że wynagrodzi mi w jakości a nie ilości ;P
Ja teraz prze to grypsko w ogóle nie mam apetytu, nie mówiąc już o jakichkolwiek zachciankach. Jedynie to mam parcie na herbatę z cytryną i miodem, a ciacho to bym zjadła mimo, że obiad wcisnęłam na chama.
reklama
Podziel się: