reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zachcianki jedzeniowe

reklama
a ja ubolewam, że nie będę mogła własnej czereśni w tym roku objeść... choć owocuje dość wcześnie bo w połowie maja, ale ja w tym czasie do Polski nie pojadę.... brrrr szkoda.....
no i truskawki.... szok..... czemu one akurat wtedy owocują??? mogłyby np. w kwietniu.. aby troszkę chociaż popróbować....

Mówie wam Kobietki ale mam dziś ochotę na szarlotkę na ciepłp z bitą śmietaną...no dobra wiem że śmietany nie mogę to chociaż z jogurtem naturalnym:-)
Jutro na pewno się w takie ciacho zaopatrze:)):-)

jak to śmietany nie możesz?:szok::szok::szok:
chyba że chodzi o bitą śmietanę, teraz doczytałam.
Normalna śmietana, najlepiej kwaśna, to najlepszy produkt poprawiający wyniki badań krwi, czyli poprawiający krew, nie ma nic lepszego!

A bita smietana, to tez ta kwasna, tyle, ze ubita mikserem z cukrem. Ja bitej nie moge, ze wzgledu na cukier.
Julita mam swietny przepis na szarlotke. Zaraz wpisze w majowkowych przepisach.

No niestety nie mogę jeść śmietany,bitej również...ale już sie do tego przyzwyczaiłam i zawsze zastępuję ją jogurtem. Oczywiście wiem że jogurtu nie da się ubić na sztywno no ale trudno....wszystkiego mieć nie można;-).
Agate dzięki za przepis na szarlotkę, w przyszłym tygodniu na pewno ja upitachce i będę miała całą blachę a nie tylko kawałek:-D:-Dno i mój mężuś skorzysta przy okazji:-D.

objadłam się wczoraj paczkami, wiec w czwartek już nie poszaleje :no: zresztą muszę przystopować z jedzeniem bo cały czas coś wcinam

objadłam się wczoraj paczkami, wiec w czwartek już nie poszaleje :no: zresztą muszę przystopować z jedzeniem bo cały czas coś wcinam
Krewetka nawet mi nie mów ja śniadanie zjadłam o 7 i już:szok:jestem głodna nie wiem czy doczekam się do 12...:no:

reklama
No niestety nie mogę jeść śmietany,bitej również...ale już sie do tego przyzwyczaiłam i zawsze zastępuję ją jogurtem. Oczywiście wiem że jogurtu nie da się ubić na sztywno no ale trudno....wszystkiego mieć nie można;-).
:-D.

Jak nie śmietana to może spróbuj jogurtu bałkańskiego. Jest sztywny ;-)

Do góry