reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki jedzeniowe

reklama
a ja ubolewam, że nie będę mogła własnej czereśni w tym roku objeść... choć owocuje dość wcześnie bo w połowie maja, ale ja w tym czasie do Polski nie pojadę.... brrrr szkoda.....
no i truskawki.... szok..... czemu one akurat wtedy owocują??? mogłyby np. w kwietniu.. aby troszkę chociaż popróbować....

Mówie wam Kobietki ale mam dziś ochotę na szarlotkę na ciepłp z bitą śmietaną...no dobra wiem że śmietany nie mogę to chociaż z jogurtem naturalnym:-)
Jutro na pewno się w takie ciacho zaopatrze:)):-)

jak to śmietany nie możesz?:szok::szok::szok:
chyba że chodzi o bitą śmietanę, teraz doczytałam.
Normalna śmietana, najlepiej kwaśna, to najlepszy produkt poprawiający wyniki badań krwi, czyli poprawiający krew, nie ma nic lepszego!

A bita smietana, to tez ta kwasna, tyle, ze ubita mikserem z cukrem. Ja bitej nie moge, ze wzgledu na cukier.
Julita mam swietny przepis na szarlotke. Zaraz wpisze w majowkowych przepisach.

No niestety nie mogę jeść śmietany,bitej również...ale już sie do tego przyzwyczaiłam i zawsze zastępuję ją jogurtem. Oczywiście wiem że jogurtu nie da się ubić na sztywno no ale trudno....wszystkiego mieć nie można;-).
Agate dzięki za przepis na szarlotkę, w przyszłym tygodniu na pewno ja upitachce i będę miała całą blachę a nie tylko kawałek:-D:-Dno i mój mężuś skorzysta przy okazji:-D.

objadłam się wczoraj paczkami, wiec w czwartek już nie poszaleje :no: zresztą muszę przystopować z jedzeniem bo cały czas coś wcinam

objadłam się wczoraj paczkami, wiec w czwartek już nie poszaleje :no: zresztą muszę przystopować z jedzeniem bo cały czas coś wcinam
Krewetka nawet mi nie mów ja śniadanie zjadłam o 7 i już:szok:jestem głodna nie wiem czy doczekam się do 12...:no:

reklama
No niestety nie mogę jeść śmietany,bitej również...ale już sie do tego przyzwyczaiłam i zawsze zastępuję ją jogurtem. Oczywiście wiem że jogurtu nie da się ubić na sztywno no ale trudno....wszystkiego mieć nie można;-).
:-D.

Jak nie śmietana to może spróbuj jogurtu bałkańskiego. Jest sztywny ;-)

Do góry