reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
hej.....
Adaaaa Gratulacje Kochana....
Nikola pewnie dołącz.. choc osatnio tu lekko pusto jest.. a z jakiej części Zabrza jesteś??
Nikola pewnie dołącz.. choc osatnio tu lekko pusto jest.. a z jakiej części Zabrza jesteś??
Ostatnia edycja:
Serduszko1
Fanka BB :)
hej.....
Nicola pewnie dołącz.. choc osatnio tu lekko pusto jest.. a z jakiej części Zabrza jesteś??
Nicola pewnie dołącz.. choc osatnio tu lekko pusto jest.. a z jakiej części Zabrza jesteś??
S
SugarbabyLove
Gość
hej witamy nową Zabrzankę na wątku. mamy zajęte to i sie nie odzywają u nas ząbkowanie i marudzenie.. niedlugo roczekk..
Codo ciucholandów ja chodziłam do tego w centrum na wolnosci to jest niedaleko biura podróży Orbis na pewno bedziesz wiedziala gdzie to jest. Tam najlepiej isć w piątek albo sobote bo mają najtaniej. to są ciuchy na wage ale w dobrym stanie wiele razy tam "perełki" trafiałam.
Codo ciucholandów ja chodziłam do tego w centrum na wolnosci to jest niedaleko biura podróży Orbis na pewno bedziesz wiedziala gdzie to jest. Tam najlepiej isć w piątek albo sobote bo mają najtaniej. to są ciuchy na wage ale w dobrym stanie wiele razy tam "perełki" trafiałam.
S
SugarbabyLove
Gość
No jak bylam na swieta w zabrzu to bylam tez w nowym centralnie kolo rossmana zrobilli ciucholanda tzn sklep dla dzieci z ciuszkami i nowe i uzywane maja w dobrych cenach ja tam malemu kupilam 2 rajstopki i 2pizamki i zaplacilam kolo 7 zl wiec niema zle
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Sabinka, koło którego Rossmana?:-)No jak bylam na swieta w zabrzu to bylam tez w nowym centralnie kolo rossmana zrobilli ciucholanda tzn sklep dla dzieci z ciuszkami i nowe i uzywane maja w dobrych cenach ja tam malemu kupilam 2 rajstopki i 2pizamki i zaplacilam kolo 7 zl wiec niema zle
reklama
S
SugarbabyLove
Gość
a jest wiecej rossmanow w zabrzu? kolo makdonalda tam centralnie obok tam byla kafejka jakis czas a potem chyba firany .
Podziel się: