reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
ada gratulacje:-)
nikola witam:-) jest jeszcze ciucholand niedaleko telepizzy

pochwalę się-mamy pierwszego ząbka:tak: a drugi chyba w natarciu:eek:

Witam,

od jakiegoś dłuższego czasu przeglądałam Wasz wątek i jakoś nie miałam odwagi napisać. Z resztą zauważyłam, że z czasem już mało kto tu zagląda, ale myślę, że się przedstawię i do Was dołączę. Mam na imię Justyna i od 11 stycznia 2011 zostałam mamą małego Adasia:) Jak wszystkie tutaj również jestem z Zabrza, a dokładnie z okolic Sienkiewicza.

Cześć Justyna, witam Ciebie i Adasia:-) Faktycznie, coś ucichł nasz wątek niestety..może znów się rozkula??hm..zobaczymy..;-)

A u mnie..katastrofa:-( Moja teściowa złamała rękę (z przemieszczeniem) i jest w szpitalu..no i jesteśmy w kłopocie, bo mama opiekowała się Marysią. Teraz ostro kombinujemy, co zrobić..podzwonię i połażę po "klubikach" dla dzieci i zobaczymy..w ostateczności wezmę urlop bezpłatny:-(

Pozdrowienia z Waryniola;-)

Witam Mamusie, ja też Zabrzanka ;) Mam prawie 9 miesięczną córeczkę Laurę, Mogę dołączyć??
pozdrawiamy ;)

jeśli chodzi o ciucholandy to dla dzieciaczków jest koło rossmana na pl. Wolności, koło przychodni na sienkiewicza i podobno na przeciwko tele pizzy, a ogólne i dla dzieci i dla dorosłych jeszcze koło targu od strony kwiatów. To tak w centrum. Poza tym na helence jest, na waryniolu też

Maxwell teściowa leży w biskupicach na urazówce? zdrówka zyczę

reklama
No to współczuję. Ja sama zastanawiam się co zrobię z moim maluszkiem, gdyż od lipca wracam do pracy, a z tego co wiem to na żłobek nie ma co liczyć :(
Pytałam u nas na osiedlu - od 1 marca działa Klub Smerfika, czy coś takiego..i w sumie są miejsca.
Dodatkowo moja dobra koleżanka poleciła swoją przyjaciółkę do opieki nad naszą małą - więc mam wybór..Jednakże na początek, gdy już teściowa wyjdzie ze szpitala, to i tak będziemy musieli zabrać ja do nas. Więc mój weźmie 2 tygodnie opieki na mamę, a potem ja- L4 albo urlop - jeszcze się wszystko wyjaśni..
Witam Mamusie, ja też Zabrzanka ;) Mam prawie 9 miesięczną córeczkę Laurę, Mogę dołączyć??
pozdrawiamy ;)
Cześć Rodako;) A jak masz na imię i z której jesteś części Zabrza - jeśli mogę spytać?:)
jeśli chodzi o ciucholandy to dla dzieciaczków jest koło rossmana na pl. Wolności, koło przychodni na sienkiewicza i podobno na przeciwko tele pizzy, a ogólne i dla dzieci i dla dorosłych jeszcze koło targu od strony kwiatów. To tak w centrum. Poza tym na helence jest, na waryniolu też

Maxwell teściowa leży w biskupicach na urazówce? zdrówka zyczę
Tak, leży w Biskupicach..w sumie nie znam tego szpitala, bo ja sama pochodze z Leszczyn, a w poblizu miałam szpital wojewódzki w Rybniku - z resztą tam tez rodziłam Marysię;)
A jaka jest Twoja opinia na temat tego szpitala?:)

Do góry