maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Jeszcze jest koło ZUS-u Rossmann:-)a jest wiecej rossmanow w zabrzu? kolo makdonalda tam centralnie obok tam byla kafejka jakis czas a potem chyba firany .
Czyli chodzi Ci o ten na "rynku"?;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze jest koło ZUS-u Rossmann:-)a jest wiecej rossmanow w zabrzu? kolo makdonalda tam centralnie obok tam byla kafejka jakis czas a potem chyba firany .
Pytałam u nas na osiedlu - od 1 marca działa Klub Smerfika, czy coś takiego..i w sumie są miejsca.No to współczuję. Ja sama zastanawiam się co zrobię z moim maluszkiem, gdyż od lipca wracam do pracy, a z tego co wiem to na żłobek nie ma co liczyć
Cześć Rodako A jak masz na imię i z której jesteś części Zabrza - jeśli mogę spytać?Witam Mamusie, ja też Zabrzanka Mam prawie 9 miesięczną córeczkę Laurę, Mogę dołączyć??
pozdrawiamy
Tak, leży w Biskupicach..w sumie nie znam tego szpitala, bo ja sama pochodze z Leszczyn, a w poblizu miałam szpital wojewódzki w Rybniku - z resztą tam tez rodziłam Marysięjeśli chodzi o ciucholandy to dla dzieciaczków jest koło rossmana na pl. Wolności, koło przychodni na sienkiewicza i podobno na przeciwko tele pizzy, a ogólne i dla dzieci i dla dorosłych jeszcze koło targu od strony kwiatów. To tak w centrum. Poza tym na helence jest, na waryniolu też
Maxwell teściowa leży w biskupicach na urazówce? zdrówka zyczę