hej dziewczyny!
sorry,że tak rzadko sie odzywam ale nie dosć ze komp mi szwankuje, to tylko gdy go wlącze to mały mi siedzi na kolanach i klika....
poza tym ok, my mamy juz 14 zębów, mały coraz fajniej mówi, tylko straszny nerwus z niego, no i przez te glupie zeby budzi sie w nocy, a ja za to spac po nocach nie potrafię, i jak przysne to zaraz mały mnie budzi, ogolnie nie jest łatwo, mały to straszny zazdrosnik dlatego bardzo boję się lutego i porodu, ja ogolnie czuję sie dobrze, ale powoli skraca mi się szyjka macicy wiec muszę się oszczedzac chodz niewiem jak przy malym dziecku.
Co jeszcze hmm.. co do chorob, no u Ciebie Patrycja to jeszcze dochodzi przedszkole, u nas nie jest odpukac tak żle chodz w tamtym roku bylo strasznie bo maly non stop chorował i od tamtego roku jest non stop wlasnie na tranie, przy tym nie podaje się witD warto o tym pamietac, mysmy najpierw brali preventic junior bo mały nie miał skonczonego roku aa dla takich maluchów najlepszy jest olej z rekina aa muller który bierzemy juz ponad pol roku jest z dorsza, ale jest bardzo dobry mały bierze go bez problemu, a z preventickiem nie bylo tak dobrze, takze ja rowniez go polecam, ja kupuje go w aptece jak sa promocje za 22zł i jedna butla straczy mi na dobre 3miesiace.
w ogole dzis idziemy załatwic ślub koscielny, chcemy wziasc taki cichy nawet w tygodniu, mam nadzieje ze ksiadz nie bedzie robil problemów, najpierw chcielismy wziasc taki cichy zebysmy byli tylko my i swiadkowie, ale jednak zaprosimy najblizszą rodzine juz zeby nie bylo, potem zaprosimy do restauracji na obiado-kolacje i wsio. Mamy nadzieje ze sie uda.
Co do spotkania ja oczywiscie jestem chetna,
) piszczcie kiedy chcecie itd