reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
hej dziewczyny!
sorry,że tak rzadko sie odzywam ale nie dosć ze komp mi szwankuje, to tylko gdy go wlącze to mały mi siedzi na kolanach i klika....
poza tym ok, my mamy juz 14 zębów, mały coraz fajniej mówi, tylko straszny nerwus z niego, no i przez te glupie zeby budzi sie w nocy, a ja za to spac po nocach nie potrafię, i jak przysne to zaraz mały mnie budzi, ogolnie nie jest łatwo, mały to straszny zazdrosnik dlatego bardzo boję się lutego i porodu, ja ogolnie czuję sie dobrze, ale powoli skraca mi się szyjka macicy wiec muszę się oszczedzac chodz niewiem jak przy malym dziecku.
Co jeszcze hmm.. co do chorob, no u Ciebie Patrycja to jeszcze dochodzi przedszkole, u nas nie jest odpukac tak żle chodz w tamtym roku bylo strasznie bo maly non stop chorował i od tamtego roku jest non stop wlasnie na tranie, przy tym nie podaje się witD warto o tym pamietac, mysmy najpierw brali preventic junior bo mały nie miał skonczonego roku aa dla takich maluchów najlepszy jest olej z rekina aa muller który bierzemy juz ponad pol roku jest z dorsza, ale jest bardzo dobry mały bierze go bez problemu, a z preventickiem nie bylo tak dobrze, takze ja rowniez go polecam, ja kupuje go w aptece jak sa promocje za 22zł i jedna butla straczy mi na dobre 3miesiace.
w ogole dzis idziemy załatwic ślub koscielny, chcemy wziasc taki cichy nawet w tygodniu, mam nadzieje ze ksiadz nie bedzie robil problemów, najpierw chcielismy wziasc taki cichy zebysmy byli tylko my i swiadkowie, ale jednak zaprosimy najblizszą rodzine juz zeby nie bylo, potem zaprosimy do restauracji na obiado-kolacje i wsio. Mamy nadzieje ze sie uda.
Co do spotkania ja oczywiscie jestem chetna, :)) piszczcie kiedy chcecie itd:)

Hej dziewczyny, a tu u nas tradycyjnie cisza..
My po urodzinowym weekendzie - w czwartek Marysia skończyła roczek, a dziś mieliśmy imprezkę - pochwalę się kilkoma fotkami:-):-)

Załączniki

• _DSC0358.jpg
    _DSC0358.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 72
  • _DSC0530.jpg
    _DSC0530.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 58
  • _DSC0367.jpg
    _DSC0367.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 63
  • _DSC0439.jpg
    _DSC0439.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 63
  • _DSC0425.jpg
    _DSC0425.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 65
  • _DSC0374.jpg
    _DSC0374.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 63
  • _DSC0555.jpg
    _DSC0555.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 65
Olciu- śliczne fotki mała zadowlona widać no ten czas zapiernicza. za 3 mies i my bedziemy roczek swietować :) heh
Adda- a ty jak sie czujesz poza zmeczeniem..? dobrze? dzidzia ile juz ma? na kiedy termin?? :D ze ślubem super życze wsztystkiego naj kochana oby wypaliło! :)
Pati-no po wyplacie musze poszukac w aptece u nas mollers to niemiecka firma wiec powinien byc i chyba tanszy niz w pl.

Hej...
Olu fotki superr... no leci ten czas niedługo Kuba i Marcel beda kończyc rok :):):)
Sabinko tez tak sądze że bedzie tańszy....
Pieknie nas zasypało.. a mnie rozłożyło... no tak jak dzieci zdrowe i można z nimi wyjść to teraz ja chora :/// Ale i tak wyjde.. tylko musze sie uporac z gorączką...
Ja wczoraj rozmawiałam z Adaa... ma teraz sporo na głowie.. termin ma na 5 lutego czy jakos tak no w każdym bądx razie to 31 tydzień ciąży czuje sie dobrze 18 grudnia biora ślub.... :):):):) auto im babka skasowała :(:( ale na ślub pożyczą od kumpla... :(:( no i chyba tyle... umówiłysmy sie że jak tylko wyzdrowieje to wpadne do niej na kawe... :):)

Hej Kobietki gdzie sie podziewacie????
Jak tam przygotowania do świąt??
Mam dla was wiadomość od Addyyy :):)
Ogólnie czuje sie dobrze. Powinna leżeć w szpitalu bo skraca sie jej szyjka i twardnieje jej brzuch no ale w sobote bierze ślub. Jest na tabletkach rozkurczowych... jeszcze biedna grype ma :(:( sukienke wczoraj dopiero kupiła :):) ja to mam tylko nadzieje że w trakcie slubu bądź wesela nic sie nie stanie.... tyle emocji w jej stanie.... :(:(

hej pati- ojojoj bidulka oby wyzdrowiała przeziębienie wciązy to nic dobrego.. no oby jej nic ślubu nie zakłóciło :)
U nas wszystko gra w sobote chyba bede w Polsce jak sie pogoda nie pogorszy pozatym leci jakos maly zdrowy bogu dZieki ;]

reklama
Do góry