reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
hej dziewczyny.
Przede wszystkim chciałabym chodz już własciwie po żlożyć Wam zyczenia świeteczne!!

U nas juz po slubie było ok, czułam się dobrze, stresu nie miałam chodz troszkę się spózniliśmy :)
teraz jestem u mamy i zajadam świateczne potrawy, ogolnie piszę mało bo w domu mam zepsuty modem.
Jak bedziecie się spotykać to dajcie jakoś znać telefonicznie,
p.s dziekuję Wam za życzenia :)

Hej...
no pusto tu ostatnio.... :(
U mnie dobrze, choc w najbliższym czasie mamy maraton po lekarzach.... dziś chirurg potem dentysta potem szczepienie i jeszcze okulista.... oh... i to wszystko z dziećmi :(((

A pozatym to powoli szykujemy sie do roczku.. :))

Hej,
no faktycznie cicho u nas na wątku zabrzańskim - wszystkie mamusie zabiegane:-) Marysia mniej więcej od sylwka zaczęłam chodzić, więc mamy wesoło;-)..Choróbska - Marychę na szczęście w miarę omijają, ze 3 tygodnie temu coś jej "szuszczało" przy oddychaniu, obyło się jednak bez antybiotyku, sam syropek i inhalacje pomogły..za to mnie rozebrało i byłam tydzień wyłączona z życia przez gardło:-:)-(..no i przeszła Marysia szczepienie na odrę+różyczkę+świnkę = >nawet nie jęknęła przy zastrzyku, byłam z niej bardzo dumna!!:-)
Ada, to w sumie nie wiele Ci już zostało do terminu, może szybciej "wyskoczy" maleństwo..
Pati, niezły maraton Was czeka..:szok::-)
Sabinka, a jak Twój Marcelek??Widziałam na NK, że niezły rojber z niego rośnie:-):-)
Buziaki
ps. Ollcia, Marzenka, Seeya,a co u Was??

witam w końcu i ja:)

u nas ok,dzieci mało chorują,ja chodzę niewyspana bo Oliwce właśnie ząbki lada dzień wyjdą i nic tylko płacze:sad:

hej laski. no nikt tu sie nie odzywa...
u nas dobrze choc maly ostatnio daje w nocy popalic bo zeby mu idą... a do tego chybe niedlugo bedzie chodził..
Pati- u nas tez niedlugo roczek, a chorobe i tez juz mamy za sobą. Teraz na szczrscie zdrowi wszyscy i cieplo na dworze zero sniegu normalne wiosna :D heheh
Adaa-a ty jak sie czujesz? kiedy masz termin? jak na slubie bo chyba juz po ?? :)
pokazcie no nowe foty dziewczyny. buska

no ja już urodzilam 26 stycznia o 14 ;] mała ma 3100 i 54 cm ale mamy zóltaczkę i zostajemy az poziom jej spadnie moze jutro idziemy do domu.

reklama
Do góry