reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Witaj Anga i się rozgość. No właśnie powiedz nam czy jesteś przyszła czy praktykująca mamusia.

A co u was kobietki ? U mnie starszy przeziębiony z nadmiaru lodów, a młodszy rośnie i waży już 6 kilo :szok: jeszcze trochę i będę miała takie umięśnione ręce, że ho,ho.
Cyc wzywa pozdrawiam :-D

przyszła... :-) jestem w 19tc. głowę mam wielką od teorii i zero praktyki. z tego co czytałam na forum to w większości są tu mamy słodkich kilkumiesięcznych maluchów :-D

Troszkę Ci zazdoszczę tego stanu Anqa :zawstydzona/y: Bardzo fajnie było być w ciąży :tak::-D Mój za dwa dni będzie miał 6 miesięcy więc to już dorosły facecik :-D

Marzenka, niezły klocuś z Bartusia, ale tak z ciekawości spojrzałam w książeczkę żeby sprawdzić ile mój Bartek miał w tym wieku no i też miał 6kg :-D A półtora tygodnia temu ważył już 9100 :shocked2: Pediatra mówi że waga 9-10 miesięcznego dziecka :-p I też piersiowi jesteśmy :tak: Może taka uroda Bartoszków :-D

Bodzinka, kochanie, sprawdziłam kiedy idziemy na ćwiczonka i w przyszłym togodniu mam zajęty tylko 25 czerwca , więc daj znać kiedy Ci pasuje i zapraszam w końcu na tą kawusię :tak::tak:

fajnie, że wam tam ładnie rosną Bartosze dwa.... mi też marzy się naturalna mleczarnia. zobaczymy jednak jak to bedzie w praktyce.

a gdzie chodzicie na aero?

pozdrowionka

fajnie, że wam tam ładnie rosną Bartosze dwa.... mi też marzy się naturalna mleczarnia. zobaczymy jednak jak to bedzie w praktyce.

a gdzie chodzicie na aero?

pozdrowionka

karmienie piersią jest extra :-D wcześniej nawet bym nie pomyślała :tak:

a co do ćwiczonek to nie aerobik tylko takie ćwiczonka rehabilitacyjne żeby rozruszać trochę mojego maluszka-leniuszka :-D taki pulpecik z niego, że nie chciało mu się przewracać z brzuszka na plecy i odwrotnie, ale już się łobuz rozruszał i turla się na całego, więc chyba z tych ćwiczeń zrezygnujemy, tym bardziej że Bartek jak tylko widzi z daleka babkę które je prowadzi to od razu krzyczy :sorry2:

Hej kobietki, gdzie wy się podziewacie? :confused: Za oknem leje, a na bb pustka. U nas nudy, Mateusz się nudzi na maksa i nie ma gdzie spalić energii. A młodszy wczoraj prawie wcale nie spał, mam nadzieję że dzisiaj to nadrobi i trochę sobie odpocznę.
My w sobotę idziemy na wesele i jestem bardzo ciekawa jak to będzie, bo Bartek zostanie z babcią. Mleczko będzie odciągnięte, tyle że on nigdy nie jadł z butelki :sorry2: a taki z niego straszny cycuszek, że szok. No, ale myślę że się troszkę wybawimy.

A gdzie to słońce :cool2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No jak gdzie? Ja jestem, ale samej do siebie pisać to jakoś tak niefajnie :-p
Pogoda do d... i nie ma nawet jak iść na spacer, ale za to dziś odwiedziła nas Bodzinka z Karolkiem :tak:
Super, Marzenko że idziecie na wesele, też bym się gdzieś pobawiła :blink:

reklama
Ollcia mam pytanie, szczepiłaś Bartka na rotawirusy i pneumokoki ? Ja mam taki mętlik w głowie, że sama już nie wiem na co szczepić :confused:
Mam nadzieję, że się wybawię tyle że będę kierowcą i co jakiś czas muszę zaliczyć kurs do domu, no ale to są uroki karmienia piersią.

Bodzinka widziałam, że wybierasz się na Mazury ? Mam nadzieję, że pogoda wam dopisze.:cool2:

No i myślę dziewczyny że jak pogoda się poprawi to w końcu spotkamy się na spacerku:-D A tak to nudy w domu!!!!!!!!!!!!!!

Do góry