reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Ojojoj, duuużo zdrówka dla Karolka :-(
U nas wyskoczyła wieczorem gorączka - 38,5 stopnia. Tak myślę że to na ząbki, bo byliśmy dziś rano kontrolnie u pediatry i dzieć jest zdrowy, więc skąd by się nagle wzięła taka temp? :confused: Jak myślicie???:sorry2:

reklama
Ollcia i Bodzinka życzę zdrówka dla waszych małych mężczyzn :-D

My już jesteśmy po wizycie u neurologa i mamy zaleconą gimnastykę z naszym małym tłuścioszkiem. Jutro idziemy pierwszy raz i zobaczymy czy nas przyjmie pani doktor, bo terminy mają ponoć na październik, ale kazali nam przyjść. Bo jak nas nie przyjmą to chyba będzie tam mega awantura :wściekła/y: Wszędzie tylko czekać, a na co płacimy te składki. Tak samo mieliśmy pójść do kontroli w lipcu, a oni mnie zapisali dopiero na wrzesień :angry: banda łobuzów. W sierpniu jeszcze kontrolne badanie, no i tym sposobem, Bartek do sierpnia na razie nie będzie szczepiony.A mnie z całęgo myślenia aż boli głowa :baffled:
Co do spacerku to chętnie, musimy uzgodnić tylko dogodny termin. Jutro mamy rehabilitację, a w następną niedzielę chrzciny, ale myślę że znajdę troszke czasu na poznanie Was :-D

my też chodziliśmy na rehabilitacje, ale już zrezygnowałam z nich :tak:

Marzenko, a może w któryś dzień po niedzieli Ci pasuje? :blink:

Bodzinka, Wy za niecały tydzień już wyjeżdżacie, prawda? Fajnie Wam :tak:

Hej ja jestem, tylko ostatnio troszkę zabiegana i zdołowana :-(
Ollcia chętnie się z tobą spotkam, tylko w przyszłym tygodniu.Mam nadzieję, że ci będzie pasować. . U mnie już w miarę wróciło do normy, a teraz szykuję się do chrzcin, w sobotę przyjeżdżają już tescie. :happy2:
Mam nadzieję że w koncu sie poznamy :tak: i pogoda nam dopisze na spacerek. A my w piątek jeszcze musimy umawiać się na rehabilitacje, bo w zeszłym tygodniu kazali nam przyjść, a okazało sie że pani doktor w tym dniu nie przyjmuje :baffled: no paranoja :wściekła/y:
Dzisiaj spaliśmy w czwórkę :-D bo byłą burza i Mateusz sie bał, a Bartek akurat obudził sie na karmienie, było wesoło ;-)

Ostatnia edycja:
Jasne że pasuje mi przyszły tydzień :tak:
a tymi lekarzami się bardzo nie przejmuj, też się mylą , u nas okazało się że niepotrzebnie męczyłam Bartka tymi rehabilitacjami :angry: na pewno wszystko będzie dobrze.

Ach ta pogoda to chyba nas wykończy, gdzie to słoneczko :cool2:
A gdzie podziewają się te wszystkie kobietki ? Wyjechały ?
U nas przygotowania do imprezki, a ja dostałam takiego lenia że nawet nie chce mi się palcem ruszyć:sorry2: no ale trzeba się zmobilizować. ;-)
A Bodzinka już wyjechała ? Jak tak to życzę udanego urlopu !!!!!!:tak:

reklama
Witam się w ten piękny dzień :-D
Ollcia imprezka po chrzcinach była w domu i przez to kupa roboty, ale ograniczyliśmy ją do minimum gości :tak: Udała się fajnie Bartuś był spokojny na mszy i całą się rozglądał i ziewał.
A my zaliczyliśmy już plac zabaw z rana i teraz przeczekujemy słońce, bo bardzo praży :cool2: Ollcia pasowałoby ci spotkać się w piątek rano (po południu muszę się pakować) ? Bo my mamy jutro rehabilitacje z małym, a w sobotę rano wyjeżdżamy na 2 tygodnie do teściów. Chyba że spotkamy się po moim powrocie ;-)Daj znać jak ci będzie pasować.

Do góry