reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Hop. hop jest tu kto ? U nas pomału leci, pierwsze spacerki zaliczone :-) Starszy brat nadal zazdrosny i jest urwanie głowy, ale pomału się przyzwyczaja. Jutro idziemy na pierwszą wizytę kontrolną, ciekawe ile urósł ten nasz pączuś.

Kurde popsuł mi się telefon komórkowy :angry:, macie może namiary na kogoś kto dobrze naprawia telefony?

Ollcia jak tam katarek u Bartusia no i co w końcu wyszło z jego oczkiem ?
Bodzinka jak Karolek zdrowy ?

Aaaaa no i dzięki za gratulacje :-D

Pozdrawiamy!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Marzenko Karolek zdrowy.A w ostatnią sobote zaliczliśmy spotkanie w Zoo z mami z innego forum i było superowo.

Bartuś zdrowy, zostało to dzisiaj oficjalnie potwierdzone przez pediatrę :tak:
A z oczkiem dobrze się skończyło, operacja nie była konieczna bo przeszło :-) Dziękujemy za pamięć :tak:

Jutro kolejny spacerek z Bodzinką i Karolkiem :tak::tak: Bodzinka jest fajna :-D

Marzenko, może kiedyś do nas dołączysz, jeśli będziesz miała ochotę?

W sobotę jadę z Bartkiem na tydzień do mojej babci w góry, a mężowy zrobi w tym czasie remont pokoju :tak:

A tak poza tym to
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, MAMUSIE :-)​

Chętnie się z Wami wybiorę na spacerek, tylko niech pogoda zrobi się fajniejsza. Wczoraj zaliczyliśmy ponad 2 godzinny spacerek, było fajnie mały spał aż miło.
A tak to Bartuś przytył nam kilo i waży teraz 4690 ładny klocuszek :-D

Ollcia udanego pobytu w górach.
Pozdrawiam i uciekam do moich urwisów.

marzenko, rodzilas na Traugutta ?? jelsi tak opowiedz jak bylo, i powiedz co warto ze sobą wziasc bo ja termin mam na lipiec.

Adddaaa ja rodziłam w Świętochłowicach, z tego względu że ta Klinika co była została zlikwidowana, a na jej miejsce przenieśli szpital z Janika. O Janiku słyszałam niezbyt opinie przez co zdecydowałam sie rodzić trochę dalej. Co do Traugutta to ci niewiele mogę pomóc, ale Świętochłowice polecam bardzo fajna opieka i na porodówce i przy noworodkach.
Pozdrawiam!!!!

Ja u babci w tym tygodniu jestem, więc na kompa wchodzę tylko na chwilkę :tak:
Jutro wracamy do domku, mężuś już remoncik zrobił, a my się w tym czasie pochorowaliśmy :no::crazy::angry: Bartek na szczęście jak narazie ma tylko katarek, ale mnie dopadło zapalenie gardła i drugi raz w ciągu dwóch tygodni jestem na antybiotyku :confused2::confused2:
Marzenko, jak tam Bartuś?

Mnie też dopadło zapalenie gardła i krtani i dostałam antybiotyk, niby bezpieczny dla ciężarówek, ale jestem tym mimo wszystko przerażona:-(. Aż mi się płakać chce:-(

reklama
Do góry