reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Witaj Anga i się rozgość. No właśnie powiedz nam czy jesteś przyszła czy praktykująca mamusia.

A co u was kobietki ? U mnie starszy przeziębiony z nadmiaru lodów, a młodszy rośnie i waży już 6 kilo :szok: jeszcze trochę i będę miała takie umięśnione ręce, że ho,ho.
Cyc wzywa pozdrawiam :-D

przyszła... :-) jestem w 19tc. głowę mam wielką od teorii i zero praktyki. z tego co czytałam na forum to w większości są tu mamy słodkich kilkumiesięcznych maluchów :-D

Troszkę Ci zazdoszczę tego stanu Anqa :zawstydzona/y: Bardzo fajnie było być w ciąży :tak::-D Mój za dwa dni będzie miał 6 miesięcy więc to już dorosły facecik :-D

Marzenka, niezły klocuś z Bartusia, ale tak z ciekawości spojrzałam w książeczkę żeby sprawdzić ile mój Bartek miał w tym wieku no i też miał 6kg :-D A półtora tygodnia temu ważył już 9100 :shocked2: Pediatra mówi że waga 9-10 miesięcznego dziecka :-p I też piersiowi jesteśmy :tak: Może taka uroda Bartoszków :-D

Bodzinka, kochanie, sprawdziłam kiedy idziemy na ćwiczonka i w przyszłym togodniu mam zajęty tylko 25 czerwca , więc daj znać kiedy Ci pasuje i zapraszam w końcu na tą kawusię :tak::tak:

fajnie, że wam tam ładnie rosną Bartosze dwa.... mi też marzy się naturalna mleczarnia. zobaczymy jednak jak to bedzie w praktyce.

a gdzie chodzicie na aero?

pozdrowionka

fajnie, że wam tam ładnie rosną Bartosze dwa.... mi też marzy się naturalna mleczarnia. zobaczymy jednak jak to bedzie w praktyce.

a gdzie chodzicie na aero?

pozdrowionka

karmienie piersią jest extra :-D wcześniej nawet bym nie pomyślała :tak:

a co do ćwiczonek to nie aerobik tylko takie ćwiczonka rehabilitacyjne żeby rozruszać trochę mojego maluszka-leniuszka :-D taki pulpecik z niego, że nie chciało mu się przewracać z brzuszka na plecy i odwrotnie, ale już się łobuz rozruszał i turla się na całego, więc chyba z tych ćwiczeń zrezygnujemy, tym bardziej że Bartek jak tylko widzi z daleka babkę które je prowadzi to od razu krzyczy :sorry2:

Hej kobietki, gdzie wy się podziewacie? :confused: Za oknem leje, a na bb pustka. U nas nudy, Mateusz się nudzi na maksa i nie ma gdzie spalić energii. A młodszy wczoraj prawie wcale nie spał, mam nadzieję że dzisiaj to nadrobi i trochę sobie odpocznę.
My w sobotę idziemy na wesele i jestem bardzo ciekawa jak to będzie, bo Bartek zostanie z babcią. Mleczko będzie odciągnięte, tyle że on nigdy nie jadł z butelki :sorry2: a taki z niego straszny cycuszek, że szok. No, ale myślę że się troszkę wybawimy.

A gdzie to słońce :cool2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No jak gdzie? Ja jestem, ale samej do siebie pisać to jakoś tak niefajnie :-p
Pogoda do d... i nie ma nawet jak iść na spacer, ale za to dziś odwiedziła nas Bodzinka z Karolkiem :tak:
Super, Marzenko że idziecie na wesele, też bym się gdzieś pobawiła :blink:

reklama
Ollcia mam pytanie, szczepiłaś Bartka na rotawirusy i pneumokoki ? Ja mam taki mętlik w głowie, że sama już nie wiem na co szczepić :confused:
Mam nadzieję, że się wybawię tyle że będę kierowcą i co jakiś czas muszę zaliczyć kurs do domu, no ale to są uroki karmienia piersią.

Bodzinka widziałam, że wybierasz się na Mazury ? Mam nadzieję, że pogoda wam dopisze.:cool2:

No i myślę dziewczyny że jak pogoda się poprawi to w końcu spotkamy się na spacerku:-D A tak to nudy w domu!!!!!!!!!!!!!!

Do góry