reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
ja tez bym z wami sie chetnie spotkala, ale teraz jestem z malym w szpitalu, maly przez czeste wizyty w przychodni zlapal rota... masakra ale juz znim lepiej mam nadzieje ze wkoncu skonczy sie to pieklo i bedziemy wdomu..
3majcie za nas kciuki
kurde tez mi sie tak wydawalo z tym rota jak mi pisalas ze ma biegunke rota wirus ma czas inkubacji ponoc do 3 tygodni ! czyli tyle sie wyluwa !
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Nieźle:-(...Oby maleństwo Adddyyy szybko wyzdrowiało!!!kurde tez mi sie tak wydawalo z tym rota jak mi pisalas ze ma biegunke rota wirus ma czas inkubacji ponoc do 3 tygodni ! czyli tyle sie wyluwa !
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Nieźle:-(...Oby maleństwo Adddyyy szybko wyzdrowiało!!!
ojj tez mam taka nadzieje ! ale ogólnie trzeba pamiętać ze rota wirus u dzieci to nic innego jak u nas grypa żołądkowa- za pewne dostaje leki na powstrzymanie biegunki ,jakas sol fizjologiczna do picia zeby elektrolity i mineraly byly na "normlanym" poziomie - ja dość dużo o tym rota wiem bo jak nasze dziecko leżało w szpitalu to większość dzieci miało rota w wakacje to 80% maluchów noworodków choruje .
a własnie - jedna z was chodzi na basem - powiedzcie mi czy ja mogę isc z nieślubnym i dzieckiem na basem ale nie na te zajęcia z dziećmi tylko tak ?
ogólnie chyba możesz tylko musiałabyś się dowiedzieć kiedy ten mały basen z ciepłą wodą jest zarezerwowany dla szkółek pływackich dla maluszków, bo wtedy niestety nie wejdziecie do niego.
No i musiałabyś zapytac czy poza zajęciami woda też jest ogrzewana.
No i musiałabyś zapytac czy poza zajęciami woda też jest ogrzewana.
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Ollcia i co robimy z tym spotkaniem? Wpadniesz na tą kawkę? Bo więcej chętnych na razie brak..
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Ok, w sumie mi to też w ten sposób bardziej pasuje..To daj znać co i jak..
Witam Troszkę się nie odzywałam,ale mam wysokie leukocyty i biegam po lekarzach,przy tym się denerwuję,bo jak nie wykryją o co chodzi,a wzrosną mi bardziej-to jeszcze mnie gin w szpitalu połozy:-( Dzis byłam u ogólnego,lekarka skierowała mnie na posiew,do laryngologa(jakby nie wiedziała jakie są kolejki-nawet 3 miesiace trzeba czekać) i do dentysty.Którys musi znaleźć źródło infekcji.
reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
O shitt, biedna:-szok:..trzymam kciuki, żeby szybko Ci wykryli, o co chodzi z tymi leukocytami i żebyś nie musiała iść do szpitala..Witam Troszkę się nie odzywałam,ale mam wysokie leukocyty i biegam po lekarzach,przy tym się denerwuję,bo jak nie wykryją o co chodzi,a wzrosną mi bardziej-to jeszcze mnie gin w szpitalu połozy:-( Dzis byłam u ogólnego,lekarka skierowała mnie na posiew,do laryngologa(jakby nie wiedziała jakie są kolejki-nawet 3 miesiace trzeba czekać) i do dentysty.Którys musi znaleźć źródło infekcji.
Podziel się: