reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
ja tez bym z wami sie chetnie spotkala, ale teraz jestem z malym w szpitalu, maly przez czeste wizyty w przychodni zlapal rota... masakra ale juz znim lepiej mam nadzieje ze wkoncu skonczy sie to pieklo i bedziemy wdomu..
3majcie za nas kciuki

kurde tez mi sie tak wydawalo z tym rota jak mi pisalas ze ma biegunke rota wirus ma czas inkubacji ponoc do 3 tygodni ! czyli tyle sie wyluwa !

Nieźle:szok::-(...Oby maleństwo Adddyyy szybko wyzdrowiało!!!

ojj tez mam taka nadzieje ! ale ogólnie trzeba pamiętać ze rota wirus u dzieci to nic innego jak u nas grypa żołądkowa- za pewne dostaje leki na powstrzymanie biegunki ,jakas sol fizjologiczna do picia zeby elektrolity i mineraly byly na "normlanym" poziomie - ja dość dużo o tym rota wiem bo jak nasze dziecko leżało w szpitalu to większość dzieci miało rota :( w wakacje to 80% maluchów noworodków choruje .

a własnie - jedna z was chodzi na basem - powiedzcie mi czy ja mogę isc z nieślubnym i dzieckiem na basem ale nie na te zajęcia z dziećmi tylko tak ?

ogólnie chyba możesz tylko musiałabyś się dowiedzieć kiedy ten mały basen z ciepłą wodą jest zarezerwowany dla szkółek pływackich dla maluszków, bo wtedy niestety nie wejdziecie do niego.
No i musiałabyś zapytac czy poza zajęciami woda też jest ogrzewana.

Ola, powiem Ci szczerze że wolałabym przyszły tydzień... i wtedy od wtorku do piątku każdy dzień mi pasuje. Może jeszcze zadzwonię do Marzeny i zapytam czy też miałaby ochotę na spotkanie. Co Ty na to?

Witam:) Troszkę się nie odzywałam,ale mam wysokie leukocyty i biegam po lekarzach,przy tym się denerwuję,bo jak nie wykryją o co chodzi,a wzrosną mi bardziej-to jeszcze mnie gin w szpitalu połozy:-( Dzis byłam u ogólnego,lekarka skierowała mnie na posiew,do laryngologa(jakby nie wiedziała jakie są kolejki-nawet 3 miesiace trzeba czekać:szok:) i do dentysty:oo:.Którys musi znaleźć źródło infekcji.

reklama
Witam:) Troszkę się nie odzywałam,ale mam wysokie leukocyty i biegam po lekarzach,przy tym się denerwuję,bo jak nie wykryją o co chodzi,a wzrosną mi bardziej-to jeszcze mnie gin w szpitalu połozy:-( Dzis byłam u ogólnego,lekarka skierowała mnie na posiew,do laryngologa(jakby nie wiedziała jakie są kolejki-nawet 3 miesiace trzeba czekać:szok:) i do dentysty:oo:.Którys musi znaleźć źródło infekcji.
O shitt, biedna:-:)szok:..trzymam kciuki, żeby szybko Ci wykryli, o co chodzi z tymi leukocytami i żebyś nie musiała iść do szpitala..

Do góry