reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Hej
żyję, komputer nam siadł i dopiero wczoraj kupiliśmy nowy. No i dzisiaj można coś podziałać.
W weekend młodszy dostał kataru i był taki marudny, ze tylko mama i myślałam, że po tych dwóch dniach noszenia to padnę :confused2:
A tak to spacerujemy i jakoś leci, a w sobotę mamy gości :rofl2:

Kasiurek trzymam kciuki żeby wszystko było ok :tak:

Pozdrawiam

Hej:-)
Byliśmy dzisiaj na szczepieniu..Mała była bardzo dzielna:-)..
Waży już 5600g:tak:, moja mała papulka..Gadatliwa jest też strasznie - moja mama wymyśliła (a właściwie podchwyciła od małej) ksywkę - bo Marusia dość często powtarza Gigi..no i została Gigi:-D:-D Wychodzi jej też ( pewnie jeszcze nieświadomie) "am", "ne ne", "ma ma":tak::-D..

Kasiurek, i jak po KPN??:confused2:
Seeya, słodziutki Twój synuś!!Mały pomocnik Ci rośnie:-)
Marzenka, jak po urodzinkach?? Ja na temat moich usłyszałam, że: "Trójka z przodu - zmiana kodu", cokolwiek to znaczy..:-D
Ollcia, a jak u Ciebie? Dalej zamęczasz się tamtą dietą?
Buziale

To ładnie waży już Marysia :tak:
Ja narazie nie jestem na diecie, ostatnio byłam na diecie turbo, ale tej dietki raczej nie można nazwać katowaniem :-p je się 6 razy dziennie i same pyszności :tak:
ale teraz się nie dietuję, zresztą miesiąc marzec też dietkom nie sprzyja, 13 marca jedziemy na turniej bowlingu i darta, a 23 marca mamy rocznicę ślubu i wybieramy się na jakąś pyszną kolację do restauracji :tak:
Bartek to coraz większy łobuziak, normalnie ma tyle energii że zastanawiam się czasami czy on gdzieś po kątach kawy nie pije :szok: wszędzie go pełno, wszystkiego musi dotknąć, zwalić, rzucić. Ahhh :-p
Kiedy się spotykamy, dziewczyny?

Witam !!!
w KPNie wszyscy zachwyceni tym co natan umie i tym jak wyglada i ile wazy, mial usg główki wyszło ze ma torbiel przegrody przezroczystej - ale to jest wynikiem krwawienia b=co mial po urodzeniu ! Ogólnie jest tak ze ten torbiel w niczym nie przeszkadza !
I Podobno duzo ludzi ma te torbiel w głowie reszta wynikow w granicy wiec jest dobrze uffffffffffffffffffffffffffffffffff

jak bedzie cieplo to idizemy na wanne ;] a ozniej na basen

reklama
Do góry