reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Yzoja witam wśród Zabrzanek :)
jesteśmy rówieśniczkami i w dodatku obie mieszkamy tu króciutko ;-)

rozgość się i zostan z nami na dłużej!

Rodako coś się długo nie odzywasz! Z mamą wszystko okej? Jak Laurusia? Co słychac w ogóle :)

Maxwell mam nadzieję, że nie jesteś rozczarowana.

I... UWAGA!!!!
Mój małżonek zabrał mnie dzisiaj na romantyczną kolację...
do McDonalda :-)

reklama
Hej hej!!
Ogłaszam wszem i wobec, że Eve jest super fryzjerką - ja jestem zachwycona kolorkami, które mi dobrała!!!;-) Dzięki kochana!!! Mam nadzieję, że się nie wystraszyłaś moich potworków:-p:-)
Czyli jednak była romantyczna kolacja w Mc':-D
Yzoja - fajne imię ma Wasz syn..ciekawe..:tak: Ja jestem "ciut" starsza, bo mam 32 lata, 4 lata jestem mężatką i tyle też mieszkam w Zabrzu, bo ogólnie to pochodzę z Leszczyn (koło Rybnika). Mam dwa potworki, moje M&M, dzieli je równo dwa lata i 5 dni;-) Teraz byłam na macierzyńskim, a w czwartek wracam do pracy - pracuję w Gliwicach w rozliczeniach..
Hm..i na razie tyle;-)
Miłego dnia dziewczyny!!!

witam dziewczynki ;)
Przepraszam, ze dawno się nie odzywałam, ale ostatnio mam taki czas, ze sama nie wiem jak się nazywam ;/ Generalnie z mamą coraz lepiej ;) Dziękuję za trzymanie kciuków i miłe słowa ;* jesteście kochane. Czas spędzam albo w pracy, albo u rodziców pomagam w domu lub na działce, bo mama nic nie może robić. Teraz zrobiłam sobie przerwę w pakowaniu, w piątek z samego rana jedziemy na wakacje nad Solinę na ok 10 dni ;) już nie mogę się doczekać, jestem mega zmęczona i mega niewyspana ;/ zdecydowanie muszę odpocząć.

Yzoja witam na forum ;) bardzo oryginalne imię dla synka ;) Ja mam 29 lat (też jestem z grudnia) ;) mieszkam od 2 lat na helence (jak Eve), wcześniej mieszkałam na osiedlu Kotarbińskiego/Waryńskiego (jak maxwell). Mam cudowną córcię Laurę, 28 czerwca skończyła 2 latka :) a ja jestem pielęgniarką ;)

Maxwell mówisz, że Eve jest niezła?? super, ze jesteś śliczniutka ;)

Ewe robiłaś Maxwell włosy w domu?? (u niej? u Ciebie?) i jak staweczki u Ciebie? Jeśli masz do pobrania jakieś badania przed kontrolą lekarską to u nas na osiedlu jest punkt pielęgniarski gdzie można sobie pobrać badania ;) polecam ;) na jordana, między knajpą z zielonymi szybami, a fryzjerem chyba.
A mąż, romantyczny nono ;)

ależ mi się nie chce pakować... ;(

Dziewczyny uwaga, chwalę się:zawstydzona/y::-):-D
Sprzedaliśmy nasze mieszkanie!!!!!!!
Znalazła się kupczyni (jest takie słowo?) - wczoraj podpisaliśmy umowę przedwstępną..teraz ona załatwia sobie kredyt, a my zaczynamy szukać nowego:-) Mamy już 3 upatrzone..w każdym razie musimy nasze mieszkanie opuścić do 30 października - wg umowy..
Rodako - niezła jest, niezła:-p:-) A była u mnie w domu, więc full wypas;-):-) Super, że z mamą lepiej..aleź Ci zazdroszczę tego wyjazdu nad Solinę!!!Uwielbiam tamte okolice..byliśmy tam hm..3 lata temu (byłam w ciąży z Marysią wtedy)..
A co slychać u reszty naszych dziewczyn?:-)
Miłego dnia!!

Hej dziewczyny! Potem Was nadrobię. Chciałam tylko dać znać, że jestem w szpitalu na Traugutta. Trafiłam tu z krwawieniem i bólem brzucha. Mam odklejającą się kosmówkę, małego krwiaka i niestety dzieciaczek jest według usg mniejszy niż być powinien :( na razie mam nakaz ciągłego leżenia. Będę się odzywać. Buziaki!

Hej:-)
Ja po pierwszym dniu pracy:-) Było spoko, nawet dużo pamiętam (nie było mnie prawie 1,5 roku)..
S. na tacierzyńskim, więc luzik:-)
Eve, oj, nie fajnie..trzymaj się tam i ściskaj mocno nogi!!Bedzie dobrze!!!!!

Maxwell ściskam najmocniej jak się da! :) Opowiadaj jak Cię przyjęli w pracy! Jak dzieciaczki z tatusiem? :)

Rodako rzeczywiście byłam u Mawell w domu :) a staweczki zależą od tego co chcesz mieć zrobione i jakie masz włosy. Pisz na pw, na pewno odpiszę :)
A wiesz, że nie wiedziałam, że na helence jest punkt pobrań! a zawsze jeździłam do mikulczyc do tego śląskiego laboratorium analitycznego :zawstydzona/y:
a nie wiesz może jak tam cenowo wygląda?

ja niestety nadal w szpitalu, ale kontakt ze światem jest więc nie ma tak źle :)

Eve, przyjęli mnie super!!!Teraz mam hm..okres ochronny, przypominam sobie, co i jak, choć i tak jestem w szoku, że aż tyle pamiętam po prawie 1,5 roku nieobecności..
A Seba z dziewczynami - na razie spoko;-) Martę zawozi na 8.00 do żłobka i jest z Marysią..a potem o 12.00 odbiera malutką, a ja jestem w domu o 13.30:-)
Mam nadzieję, że Ci się wszystko uspokoi i puszczą Cię do domu, bo nie ma jak w domku:-)
Rodako, a kiedy jedziesz nad Solinę?

Hej dziewczynki ;)

Wróciłam już we wtorek, ale dopiero dzisiaj znalazłam chwilę, bo ta sterta prania, sprzątania, prasowania, gotowanie i takie tam. M ciągle w pracy, wraca koło 22 a na rano znów... bidul ;(
Byliśmy nad zalewem solińskim i muszę powiedzieć, ze piękne miejsce. Spokojnie, piękne widoki, wycieczki, fajna woda, słoneczko, wieczorne imprezy ;) było super, tylko za krótko :p

Maxwell powodzenia w pracy ;) super, ze ładnie Cię przyjęli ;) to miłe ;D

ewe oczywiście, że wiem jakie są ceny ;P z tego co pewnie Cię interesuje: morfologia: 7zł, mocz:10zł. Napisz co konkretnie Cię interesuje ;) polecam ;) zapisujesz się i przychodzą do domu Ci pobrać krew :) wyniki kolejnego dnia. W wakacje pobieranie jest w poniedziałki, środy i piątki, a wyniki można odbierać każdego dnia ;)
Kochana jak tam zdrówko?? jesteś jeszcze w szpitalu czy może już w domku??? Trzymam kciuki by było jak najlepiej!! Buziaki!

reklama
Do góry