reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Hej hej..
Ja teraz kiepsko z czasem po powrocie do pracy..:zawstydzona/y:
Dzisiaj niestety Marta się ochorowała - drugie starcie z zapaleniem kratni, więc mam chorobowe nania do piatku..mieliśmy jutro jechać na 5 dni do Grywaldu , koło Szczawnicy, ale na razie się zastanawiamy - może w czwartek pojedziemy, ale jeszcze się zastanawiamy ciężko..
Eve, a co u Ciebie i Maleństwa??Mam nadzieję, że już wszystko oki??
Rodako, a co u Ciebie i Laurki? Super, że urlop nad Soliną udany...uwielbiam tamte okolice..

reklama
Hej ;) w reszcie jesteś ;) Już się martwiłam, ze zostałam sama. A gdzie w ogóle reszta dziewczyn. Halo, mamusie!!?? Czekamy na Was!

Maxwell zdrówka dla małej!! U nas ok, zwiększyłam etat i mam przez to więcej dyżurów. Dzisiaj idę na nockę, okropnie mi się nie chce ;/ ale dam radę ;) Laurunia zdrowa na chwilę obecną, ale miała szczepienie jakieś 2 tyg temu i teraz zobaczyłam czerwone zgrubienie w tym miejscu ;/

Poza tym sprzątam sobie w domku ;) Codziennie coś ;) I jest tak ładnie ;D

Uciekam na kawkę ;) M zrobił. Ma wolne, bo dzisiaj chyba wszyscy mają wolne, oprócz mnie rzecz jasna ;/

Hej dziewczyny!
Przepraszam za moją nieobecność, ale troszkę się u mnie działo :)

Z maleństwem już na szczęście wszystko oki! Byliśmy w międzyczasie u mojej mamy na urlopie, całe 2 tygodnie! Wybyczyłam się za wszystkie czasy :-)

Rodako dziękuję Ci bardzo za info o laboratorium.Jutro akurat muszę iść na badania, bo w poniedziałek mam wizytę. Zadzwoniłabym żeby przyszła, ale nie mam nr :( Poza tym ona przyjdzie i normalnie jej mam mocz dać w tym pojemniczku czy jak? Trochę tak głupio :rofl2:

Maxwell dużo zdrówka dla małej! Jak w pracy? Już się ogarnęłaś ze wszystkim? I mów jak wasze mieszkanko?

A ja się jeszcze tak skromnie pochwalę, że wczoraj po raz pierwszy poczułam prawdziwego kopniaka od naszego maleństwa, a później M przyłożył rękę do brzucha (tam gdzie czuję maleństwo) i też poczuł kopa :) Piękne uczucie, a mina męża - bezcenna :)

witam ;)

Wróciłam z nocki i padam na twarz. Całonocna akcja z jedną pacjentką. Wykończę się ;/ Kładę się dopiero z Laurą koło 13-14.

eve Źle napisałam, morfologia kosztuje 17zł., nr tel piszę na priva. Tak, dasz normalnie mocz w pojemniczku kupionym w aptece. Nie musi być sterylny. Mocz musi być poranny, środkowy strumień ;)

Hej dziewczyny..
Coś jakoś cięzko idzie nam ten wątek..
Byliśmy jednak w tych górach, z tym, że jechaliśmy w czwartek. Jedynym plusem wyprawy było to, że się nagadaliśmy z naszymi przyjaciółmi, ale ogólnie wypad nie był za fajny bo niby Martusia była już dużo lepsza, ato Marysia się przeziębiła i cały czas była na "nie", marudziła i urządzała histerie..więc raczej następnym razem, jak któraś będzie chora, to jednak się nie zdecydujemy..
Rodako, współczuję cięzkiej nocki..pacjentka "pępek świata"? A jak Lauretta?
Eve, super, że wszystko u Ciebie i dzidzi oki!! Gratuluję pierwszego kopniaczka..a wiecie już, jakiej płci będzie maluszek? Czy nie chcecie wiedzieć?
U nas z mieszkaniem wygląda tak..nasze sprzedane, ale mamy czas na opuszczenie do 30-go października. Nowe kupione, ale oni mają czas do 15 października na opuszczenie, więc potem będziemy mieć dwa tygodnie na odświeżenie mieszkania, poskładanie nowych mebli i przekludzkę:-) W pracy też super..ogarnęłam się w dwa tygodnie (nawet szybciej) i już normalnie robię normę:-) Moja kierowniczka mnie zaskoczyła, bo już za te kilka dni przyznała mi premię, a w sumie nie musiała..

maxwell super macie z tym mieszkankiem ;) aż zazdroszczę ;D sama przyjemność ;) Zdrówka dla córci!! Marudka biedna ;/ Lauretta ok, dziękuję Łobuzuje jak to ona ;P ale jest przy tym ogromnie kochana ;D

eve kopniaki są cudowne, prawda ;) Jak najwięcej ich życzę ;) I dodzwoniłaś się?

Hej hej :) Coś mi w weekend szwankował BB i nie mogłam się zalogować.

Rodako dziękuję za nr tel. i odpowiadam... tak, dodzwoniłam się :) a kopniaczki rzeczywiście przecudowane!
Jak Laurka się miewa?

Maxwell
niestety jeszcze nie znamy płci :( dzisiaj mamy wizytę więc może coś się dowiemy! Przynajmniej jest taka szansa. A z tym mieszkaniem to w 2 tygodnie będziecie mieć niezłą gonitwę! Trzymam kciuki. Jak dziewczynki? Lepiej już coś? Fajnie, że w pracy się już zaaklimatyzowałaś! Mówiłam, że szybko pójdzie, bo Ty zdolna bestyja jesteś :)

hej babeczki ;)

Jak u Was?

eve jak po wizycie? Robiłaś wyniki w naszym laborku??

maxwell co słychać??

U nas ok. Ja pracuję, a mąż na urlopie tydzień ;) Jest fajnie. Wrzesień to u nas nawał świętowania. Urodziny dzisiaj ma mój tata, jutro mamy z mężem 3 rocznicę ślubu, a w kolejny wtorek mój brat ma urodziny ;) hehe fajnie jest. Dzisiaj zeszłam z nocki i sio na urodzinki ;) fajnie było ;) W Niedzielę byliśmy w Częstochowie, piękne miejsce, podziękowaliśmy Matce Bożej za to, ze jest nam dobrze i poprosiliśmy o co nieco ;P Jutro jedziemy do zoo w Chorzowie ;) uwielbiam zoo ;) a potem imprezujemy z mężusiem ;)

buziaki!

kkasia79 hej, witamy ;) Niestety nie jestem w stanie pomóc, moja córcia siedzi ze mną w domku i nie wysyłamy jej na razie do żłobka.
Gdzie konkretnie mieszkasz?

reklama
kkasai79 no rzeczywiście w naszych klubach malucha są kosmiczne ceny.Wchodzi w grę niestety tylko państwowy żłobek ;/ Mam nadzieję, ze coś znajdziesz ;)

Cisza tu ogromna. Dziewczyny odezwijcie się!!!

Do góry