reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Rodako mówisz i masz :) Ja ostatnio ciągle nie mam na nic czasu niestety :(

Melduję, że brzuchol mi rośnie! :-) a w środku mały wstydniś - Kubuś :-D
Czujemy się dobrze, ale troszkę ciężko mi się oddycha. Podobno lżej nie będzie aż do lutego :)

Piszcie co u was! :)

reklama
Rodako, melduję się i ja;-) jak mała Laurka? no i jak tam w pracy?;-)
kkasai79, moja młodsza "chodzi" do żłobka, koło stadionu Górnika..nie pamiętam nazwy ulicy, w każdym razie jest to żłobek społeczny nr1. Płacę 280zł i muszę jedynie dowozić pampersy..nie narzekam, mała chętnie tam zostaje i ogólnie spoko..czy są miejsca - nie wiem..jak chcesz, zapytam..
Eve - gratulacje na pierworodnego synka!!!

U nas - powoli szykujemy się na zmianę mieszkania - już za miesiąc:-) Dziewczyny - hm..Marysia w przedszkolu w miarę ok, a Marta w koncu ma swoje pierwsze ząbki (dolne jedynki)..

Maxwell no to czeka Was teraz multum pracy, prawda? Buziaki dla dziewczynek! I gratulacje dla Martusi z okazji dwóch kasowników :-) Jak w pracy?

Rodako teraz Ty się melduj! Jak praca? Jak Lauretta? :-)

jestem ;)
u nas ok ;) Lauretka rośnie, łobuzuje, jest kochana, a w pracy jak zwykle lipa, nic się nie zmieniło ;/ i nic się nie zmieni, aż ja sama zmienię pracę ;) a na to się nie zapowiada ;/

eve gratulacje syncia ;) Niech brzusio rośnie ;) i duszno niestety będzie, ale to cudowna duchota?

maxwell witaj znów na forum ;) Gratulacje pierwszych ząbków dla Martusi ;)

Rodako oj tak! Duchota przecudowna! Wyczekiwana długo :) Dlaczego nic się nie zmieni w pracy? I co się dzieje? Nam możesz się wyżalić :-)

Hej hej
biggrin.gif

Ja dzisiaj po odebraniu dziewczyn, pojechałam z nimi do moich rodziców na kawkę..3/4 drogi Marycha śpiewała mi o deszczyku i wietrze (jakieś pół godziny)..
A jutro jadę z pracy na Teambuilding - co roku są różne integracyjne spotkania, w tym wymyślili Orientalną podróż Orient Expressem - będziemy gotowali w jakimś hotelu
shocked.gif
wink2.gif
Może być fajna zabawa..więc cały dzień mnie nie będzie, a S. bierze wolne, żeby z dziewczynami ogarnąc..
Rodako, popieram Eve, wyżal się nam, ulży Ci;-)
Eve, w pracy u nas spoko..są grupy i grupki, ale ja staram sie być neutralna i jest oki:-) A remont i przeprowadzka na chwilę obecną mnie przeraża, ale ogarniemy to!:-p

Kochane, nie ma co się użalać, ale sytuacja nie jest dobra. Szpital jest w beznadziejnej sytuacji materialnej, więc nie dość, ze zarabiamy grosze, to jeszcze grożą zwolnieniami ;/. Rynek jest beznadziejny, w ogle nie ma miejsc pracy. Tyle.

WItam!
Bardzo dawno się nie odzywalam,chyba ze 3-4 mce :( ale w sumie brakowalo mi czasu, teraz jak Kacperek poszedł do przedszkola to jest lepiej.
Fajnie z tym przedszkolem teraz mały się rozwija, spiewa nam w domu piosenki :) bardzo chetnie chodzi do przedszkola, same pozytywy. :-) Z resztą kAcper to mały agent nam rośnie w domu z Karolcią dają nam czadu, juz czasem wieczorem nie mam do nich sił :) ale też,wiecej znajduje czasu dla siebie, zaocznie się dokształcam jeszcze ;)
Jakos leci ten czas..

Zauwazyłam ze doszło do nas kilka nowych mam super :)

Całuje Was gorąco!:-)

reklama
Do góry