reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

A ja muszę jechać dziś do teściowej :angry: Gdyby nie to że tak kocham mężusia, to bym ją olała, robię to tylko dla niego.

Bodzinka, rozchmurz się, na pewno Twój dzionek będzie lepszy od mojego :sorry2:

reklama
Chcialam Was zapytac czy któras z Was korzystała z szkoly rodzenia, jesli tak chcialabym zapytac gdzie ona sie znajduje, ile kosztuje oraz od ktorego tygodnia/ miesiaca mozna sie zapisac ??:-)

Wiatm, dawno mnie tu nie było:)Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tych przytulanek, nieprzespanych nocy, wyprawek itd.Ja wciąż się staram o dzidziusia.Zmieniłam lekarza z Tyczyńskiego na doktor Wawrzkiewicz (świetna kobieta, polecam w 100%, przyjmuje na Pułaskiego)Stwierdziła u mnie zespół policystycznych jajników, dostałam tabletki (Costilbegyt) na uwolnienie jajeczek.Jutro idę do kontroli.mam nadzieję że zaciążę jeszcze w tym roku.Pozdrawiam Zabrzanki

Adddaaa, ja chodziłam do szkoły rodzenia na Trocera. Tam jest przychodnia i przy tej przychodni prowadzą zajęcia. Wybrałam właśnie tą, ponieważ była najtańsza. Koszt to 200zł, z tego co pamięta, a w innych życzyli sobie od 300zł wzwyż. Podobno gdzieś jest bezpłatna, chyba w Pyskowicach, no ale to kawałek. Chodziłam z mężem na zajęcia od połowy września, a termin miałam na 23 grudnia. Tu masz numer telefonu ---> 370 27 07

Margotka, z całego serca życzę Ci aby w końcu się udało.

Marzenka, jak tam samopoczucie?

Bodzinka, mąż daje już pospać w nocy? :-D

U nas ostatnio nocki rewelacyjnie :tak: Bartek śpi od 22 do 7 rano :szok:

Moje samopoczucie jak na razie dobre. W niedzielę było trochę gości i człowiek się zrelaksował, duża dawka humoru i chyba tego mi było potrzeba. No ale to co fajne szybko się kończy i znów siedzimy z młodym sami w domu i patrzymy na śnieg :-(A jakby tego było mało to małego łapie jakiś katar i kaszel, byle tylko mnie nic od niego nie złapało :dry: A tak to chciałabym już trochę słońca:cool2:
Co do szkoły rodzenia to ja nie uczęszczałam.
Margotka trzymam kciuki żeby w końcu się udało!

Ostatnia edycja:
Margotka trzymam kciuki zeby się udało.
Ja też do szkoły rodzenia nie chodziłam.]
Mąż mi musi dać pospać w nocy bo @ przyszła, brzuch mnie boli strasznie, spóżnła się 1,5 miesiąca przez leki jakie biore, czuje się kaput całkiem i chce SŁOŃCAAAAAAA

reklama
A mi mały odpadł, usnął wymordowany tym katarem. O matko jaka cisza w domu :dry: no nic idę poleżeć przy nim, może się trochę zdrzemnę, bo generalnie jestem niewyspana. ;-)

Do góry