reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Witam Mamuśki!Dzięki za trzymane kciuki.Mam dobrą wiadomość:clostybegyt pomaga--->jajniki zaczęły pracować, teraz tylko jeszcze trzeba wywołać miesiączkę i zabrać się z chłopem do roboty ;-) ciekawe tylko kiedy @ nadejdzie...ale już jestem krok do przodu, więc i Wy trzymajcie kciuki dalej.Pozdrawiam Was i życzę zdrówka Klio i Karolince

reklama
Trzymam kciuki za jajeczka :-). Karolina ekspresowo wyzdrowiała. Pierdołka wkłada wszystko do buzi a im mniejsze tym częściej włada. Osiwieć można.

Margotka to super:-D:-D
Klio mój zaczął wkładać wszystko do nosa:baffled::confused2:Zastanawiam się kiedy pogotowie odwiedzimy:confused2::confused2:

Margotka ja też trzymam kciuki, oby wszystko pomyślnie się udało i to jak najszybciej!!!!!!!
A mój za to nie wkłada żadnych rzeczy do buzi, tyle że gada 24 h na dobę, od momentu otwarcia oczu aż do położenia się spać, a jak pyskuje :szok: Nie wiem co to będzie jak urodzi się drugie, będę miała chyba stereo :dry:

Witam ,wszystkie już pewnie spacerują z dziećmi bo robi się coraz cieplej:-)Dobrze że mam psa, to mogę przynajmniej z nim wychodzić:-)A od dziś chodzę z tą obrzydą na szkolenie, bo ostatnio jest nieposłuszna:wściekła/y:

dzien dobry:)
czy moge sie przyłaczyc?
wprawdzie mieszkam obecnie w łodzi..juz od 2 lat ale wciaz czuje sie zabrzanką a ze mam tam calą rodzine..czesto bywam w rodzinnym miescie.

jestem mama damianka i pawełka.:tak:

Witaj Viki zapraszamy serdecznie:-D:-D
I jak tam dziewczynki mineła niedziela??? Myśmy zrobili sobie dzień seansów filmowych, ja się drzemnełam z Młodym, pożarlismy budyń, miło było.

Cześć dziewczyny!
I znowu w pracy. Ciężko się zmobilizować po chorobowym. Mam nadzieję, że dzieciaki będą zdrowe już, że to zimowe przesilenie się skończyło. Tak mi jakoś już wiosna zapachniało :-)
Wczoraj byłam na spektalku "Griga obchodzi imieniny" w kopalni "Guido". Rany nie pamiętam juz kiedy ostatni raz byłam w teatrze. Przy dzieciach człowiek robi się taki uwiązany. Kiedyś to było kino, restauracje a teraz latanie za śpiochami, kapciami, pieluchami.Trzeba czasem się rozerwać:tak:

reklama
A ja jakieś doły wczoraj złapałam. Jakoś mi się zatęskniło za pracą, ludźmi...
Jutro jestem umówiona u fryzjera na poprawę humoru.

Do góry