reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Czesc dziewczyny:-)
Jak dobrze pamietam to chyba juz kiedys sie tu przedstawialam ale watek umarl wiec zrobie to jeszcze raz:tak:
Jestem Baska mam 24 lata i mieszkam w Zabrzu - Rokitnicy.. Mam 22 miesieczna coreczke Lene:-)
Mam nadzieje, ze moge sie przylaczyc:-)
Pozdrawiam

reklama
Baska, śliczną masz córeczkę :tak: A im nas więcej, tym lepiej :-D

My dzisiaj odpoczywamy po wczorajszych chrzcinach :tak:

Baśka słodkie Twoje dziewcze.
Witam się porankiem.
Ja już posprzątałam. dziecię nakarmiłam i zbieram siły co by do skarbówki leciec...A moze któraś chce iść za mnie??????

Oj, Bodzinka, nie wiem czy znajdziesz chętną :-D

My dzisiaj jeździliśmy po sklepach meblowych w poszukiwaniu nowego łóżka i w końcu znaleźliśmy :tak: Obecne też jest dobre, ale czasami w połowie nocy dochodzi do nas mały człowieczek, więc przyda się szersze :-D

Jednak poszłam do tego po 8 rano:sorry2::sorry2:Potem wyspacerowałam dziecię, teraz zjedliśmy obiad i na moment się dopchałam solo do komputera co jest cudem bo po pobycie w szpitalu Lolo mnie na krok nie odstepuje.

Nie ma się co dziwić, nie było mamusi, to teraz trzeba się jej trzymać żeby znowu nie zniknęła ;-)

A my jutro na usg bioderek się wybieramy.

Nie ma się co dziwić, nie było mamusi, to teraz trzeba się jej trzymać żeby znowu nie zniknęła ;-)

.
No dokładnie ale czasewm jestem tym zmęczona na maksa...Nawet do ubikacji chodze w asyście i jem z dzieckiem na stole....Musze go chyba podrzucić do teściowej na jeden dzień żeby troszke odsapnąć.

Witam się mroźnym porankiem :blink: ja mam to samo co Bodzinka, po pobycie w szpitalu mały siedzi przy mnie non stop. Nie chce wyjść z domu bo mama zniknie, a najgorzej było przy zasypianiu, bo bał się że jak wstanie to mnie nie będzie. No, ale pomału wychodzimy na prostą. Oj, ale mi się nudzi w domu, bo nic tylko kanapa, no ale coraz bliżej. Coś cicho na tym naszym forum.
Ollcia gratuluję udanych zakupów łóżkowych.
Witaj Baska!

Myśmy dzisiaj saneczkowali i snieżkowali się.Młode przeszczęśliwe,aż trudno go było do domu zaciągnąć:tak::tak:Teraz pod kocem "Auta" ogląda a ja pranko rozwiesze i ciepłą herbatka się na nogi postawie.

reklama
Dzieki dziewczyny za przywitanie:-)
Widze, ze piszecie o przylepach;-)Moja tez ostatnio jest straszna - nawet do lazienki isc nie mozna:baffled:

ollcia82 pochwal sie jakie łoże sobie kupiliscie??:-) My tez co noc mamy lokatora:baffled:

Do góry