reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Czesc dziewczyny:-)
Jak dobrze pamietam to chyba juz kiedys sie tu przedstawialam ale watek umarl wiec zrobie to jeszcze raz:tak:
Jestem Baska mam 24 lata i mieszkam w Zabrzu - Rokitnicy.. Mam 22 miesieczna coreczke Lene:-)
Mam nadzieje, ze moge sie przylaczyc:-)
Pozdrawiam

reklama
Baska, śliczną masz córeczkę :tak: A im nas więcej, tym lepiej :-D

My dzisiaj odpoczywamy po wczorajszych chrzcinach :tak:

Baśka słodkie Twoje dziewcze.
Witam się porankiem.
Ja już posprzątałam. dziecię nakarmiłam i zbieram siły co by do skarbówki leciec...A moze któraś chce iść za mnie??????

Oj, Bodzinka, nie wiem czy znajdziesz chętną :-D

My dzisiaj jeździliśmy po sklepach meblowych w poszukiwaniu nowego łóżka i w końcu znaleźliśmy :tak: Obecne też jest dobre, ale czasami w połowie nocy dochodzi do nas mały człowieczek, więc przyda się szersze :-D

Jednak poszłam do tego po 8 rano:sorry2::sorry2:Potem wyspacerowałam dziecię, teraz zjedliśmy obiad i na moment się dopchałam solo do komputera co jest cudem bo po pobycie w szpitalu Lolo mnie na krok nie odstepuje.

Nie ma się co dziwić, nie było mamusi, to teraz trzeba się jej trzymać żeby znowu nie zniknęła ;-)

A my jutro na usg bioderek się wybieramy.

Nie ma się co dziwić, nie było mamusi, to teraz trzeba się jej trzymać żeby znowu nie zniknęła ;-)

.
No dokładnie ale czasewm jestem tym zmęczona na maksa...Nawet do ubikacji chodze w asyście i jem z dzieckiem na stole....Musze go chyba podrzucić do teściowej na jeden dzień żeby troszke odsapnąć.

Witam się mroźnym porankiem :blink: ja mam to samo co Bodzinka, po pobycie w szpitalu mały siedzi przy mnie non stop. Nie chce wyjść z domu bo mama zniknie, a najgorzej było przy zasypianiu, bo bał się że jak wstanie to mnie nie będzie. No, ale pomału wychodzimy na prostą. Oj, ale mi się nudzi w domu, bo nic tylko kanapa, no ale coraz bliżej. Coś cicho na tym naszym forum.
Ollcia gratuluję udanych zakupów łóżkowych.
Witaj Baska!

Myśmy dzisiaj saneczkowali i snieżkowali się.Młode przeszczęśliwe,aż trudno go było do domu zaciągnąć:tak::tak:Teraz pod kocem "Auta" ogląda a ja pranko rozwiesze i ciepłą herbatka się na nogi postawie.

reklama
Dzieki dziewczyny za przywitanie:-)
Widze, ze piszecie o przylepach;-)Moja tez ostatnio jest straszna - nawet do lazienki isc nie mozna:baffled:

ollcia82 pochwal sie jakie łoże sobie kupiliscie??:-) My tez co noc mamy lokatora:baffled:

Do góry