reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Och jak cichutko tu...
A ja placków ziemniaczanych nasamażyłam, naczynka umyłam, dziecię nakarmiłam i mam looozik...Męż póżno wraca, pewnie dziecię i ja juz załóżkowani będziemy....:dry::dry:

reklama
Marzenka, wiem że się nudzisz, bo to żadna przyjemność tak ciągle leżeć, ale dasz radę :tak: Pomyśl że już niedługo pewnie będziesz marzyć o tym, żeby poleżeć choć przez kilka godzin :-D

Bodzinka, Baska, Marzenka, to faktycznie macie niezłe przylepy. Ale to chyba każdy dzieciaczek ma taki okres w życiu :confused:

Baska, łóżko fajne, ale ważniejsze że szersze :-D Wiesz, u nas to jest tak, że Bartek śpi w swoim łóżeczku, a na karmienie w nocy budzi się raz, tak między 4 a 5 rano i po tym karmieniu biorę go do nas, bo szybciej z nami zasypia :tak:

Bodzinka, mniam... placki... a ja nie mogę! :sorry2: strasznie na dietę uważam, dopóki karmię piersią :tak:

Ale się wkurzam, mały od rana marudny, a ja chciałam wstawić suwaczek i nie umiem. Wybrałam sobie suwaczek , wszystko ładnie i nie chce mi się wkleić. Chyba dostałam jakiegoś zaćmienia:wściekła/y:

Hejoo laseczki:-D:-D
Ja wróciłąm do domu na syrenie i teraz syrena śpiocha już.
Chciałam się za pączki wziąść, ale robie takie z serka homogenizowanego i musze do tego włączyć mikser a póki Młode śpi to dam sobie spokój.Pączki nie zając, nie uciekną:-D:-D
A mój może też być taką przylepką bo od piersi go odstawiłam 3 miesiące temu i jeszcze czasem próbuje się dostawić.

Bodzinka, to kawał czasu karmiłaś piersią :tak: Ja chciałabym tak do roku.

Marzenka. Zrób sobie suwaczek, wejdź w Ustawienia ( na górze stronki), później z lewej strony kliknij w Edytuj sygnaturę, skopiuj BBcode z suwaczka i wklej w miejsce gdzie jest napisane Edytuj sygnaturę ( na środku ), później tylko zapisz sygnaturę i gotowe :tak:

Dzień Dobry bardzo!!!!!!
Dawno nie miałam takiej pokręconej nocki.Zasnełam przed 21 a o godz 3 obudził mnie........MĄŻ!!!! Spac nie mógł, tulił się, TV włączał i mu się seksować zachciało:baffled::baffled:No i u mnie po spaniu...Przydrzemywałam od sobie do 5.50 o której mój syn się obudził, wskoczył mi na brzuch i zaczął głośno śpiewać:szok::szok::szok:
No i oczywiście ja nie wyspana jezdem na maksa:baffled::baffled:

Oj Bodzinka, jak ja bym chciała mieć taką nockę :-D u nas tylko przytulanki i na tym koniec, no ale pocieszamy się ze to już niedługo się nadrobi. Mały ogląda bajki, a później na spacer z babcią. Ja pomału kompletuję wyprawkę do szpitala, bo z moim zapłonem to pójdę bez niczego, no ale ważne ze humor chociaż mi dopisuje:-)

Ollcia dzięki za podpowiedź co do suwaczka, w końcu się udało :happy: jak tam wizyta z małym na usg ? Mam nadzieję, że wszystko w porządku. :tak: Pozdrawiam1!!!

Bodzinka, niezła nocka - pełna wrażeń :-D

Marzenko, nie ma sprawy :tak:

Na usg dobrze, z bioderkami wszystko w porządku, pomimo że olałam szerokie pieluchowanie, bo słyszałam że tak naprawdę nic to nie daje.

Łóżko też już wypróbowane na wszystkie sposoby :rofl2: Nadaje się :-D

reklama
Do nas dziś przychodzi moja Mami z bratem (11 letnim), @ przyszła , M do póżna w pracy więc nastrój taki sobie mam...
Pogoda nie fajna, mam nadzieje,że jutro się polepszy bo mamy w planach saneczkowanie rodzinne.

Do góry