reklama
Marzenka, wiem że się nudzisz, bo to żadna przyjemność tak ciągle leżeć, ale dasz radę
Pomyśl że już niedługo pewnie będziesz marzyć o tym, żeby poleżeć choć przez kilka godzin 
Bodzinka, Baska, Marzenka, to faktycznie macie niezłe przylepy. Ale to chyba każdy dzieciaczek ma taki okres w życiu
Baska, łóżko fajne, ale ważniejsze że szersze
Wiesz, u nas to jest tak, że Bartek śpi w swoim łóżeczku, a na karmienie w nocy budzi się raz, tak między 4 a 5 rano i po tym karmieniu biorę go do nas, bo szybciej z nami zasypia 
Bodzinka, mniam... placki... a ja nie mogę!
strasznie na dietę uważam, dopóki karmię piersią 

Bodzinka, Baska, Marzenka, to faktycznie macie niezłe przylepy. Ale to chyba każdy dzieciaczek ma taki okres w życiu

Baska, łóżko fajne, ale ważniejsze że szersze

Bodzinka, mniam... placki... a ja nie mogę!

Hejoo laseczki

Ja wróciłąm do domu na syrenie i teraz syrena śpiocha już.
Chciałam się za pączki wziąść, ale robie takie z serka homogenizowanego i musze do tego włączyć mikser a póki Młode śpi to dam sobie spokój.Pączki nie zając, nie uciekną

A mój może też być taką przylepką bo od piersi go odstawiłam 3 miesiące temu i jeszcze czasem próbuje się dostawić.

Ja wróciłąm do domu na syrenie i teraz syrena śpiocha już.
Chciałam się za pączki wziąść, ale robie takie z serka homogenizowanego i musze do tego włączyć mikser a póki Młode śpi to dam sobie spokój.Pączki nie zając, nie uciekną

A mój może też być taką przylepką bo od piersi go odstawiłam 3 miesiące temu i jeszcze czasem próbuje się dostawić.
Bodzinka, to kawał czasu karmiłaś piersią
Ja chciałabym tak do roku.
Marzenka. Zrób sobie suwaczek, wejdź w Ustawienia ( na górze stronki), później z lewej strony kliknij w Edytuj sygnaturę, skopiuj BBcode z suwaczka i wklej w miejsce gdzie jest napisane Edytuj sygnaturę ( na środku ), później tylko zapisz sygnaturę i gotowe

Marzenka. Zrób sobie suwaczek, wejdź w Ustawienia ( na górze stronki), później z lewej strony kliknij w Edytuj sygnaturę, skopiuj BBcode z suwaczka i wklej w miejsce gdzie jest napisane Edytuj sygnaturę ( na środku ), później tylko zapisz sygnaturę i gotowe

Dzień Dobry bardzo!!!!!!
Dawno nie miałam takiej pokręconej nocki.Zasnełam przed 21 a o godz 3 obudził mnie........MĄŻ!!!! Spac nie mógł, tulił się, TV włączał i mu się seksować zachciało
No i u mnie po spaniu...Przydrzemywałam od sobie do 5.50 o której mój syn się obudził, wskoczył mi na brzuch i zaczął głośno śpiewać

No i oczywiście ja nie wyspana jezdem na maksa

Dawno nie miałam takiej pokręconej nocki.Zasnełam przed 21 a o godz 3 obudził mnie........MĄŻ!!!! Spac nie mógł, tulił się, TV włączał i mu się seksować zachciało

No i oczywiście ja nie wyspana jezdem na maksa

Oj Bodzinka, jak ja bym chciała mieć taką nockę
u nas tylko przytulanki i na tym koniec, no ale pocieszamy się ze to już niedługo się nadrobi. Mały ogląda bajki, a później na spacer z babcią. Ja pomału kompletuję wyprawkę do szpitala, bo z moim zapłonem to pójdę bez niczego, no ale ważne ze humor chociaż mi dopisuje:-)

Bodzinka, niezła nocka - pełna wrażeń 
Marzenko, nie ma sprawy
Na usg dobrze, z bioderkami wszystko w porządku, pomimo że olałam szerokie pieluchowanie, bo słyszałam że tak naprawdę nic to nie daje.
Łóżko też już wypróbowane na wszystkie sposoby
Nadaje się 

Marzenko, nie ma sprawy

Na usg dobrze, z bioderkami wszystko w porządku, pomimo że olałam szerokie pieluchowanie, bo słyszałam że tak naprawdę nic to nie daje.
Łóżko też już wypróbowane na wszystkie sposoby

reklama
Do nas dziś przychodzi moja Mami z bratem (11 letnim), @ przyszła , M do póżna w pracy więc nastrój taki sobie mam...
Pogoda nie fajna, mam nadzieje,że jutro się polepszy bo mamy w planach saneczkowanie rodzinne.
Pogoda nie fajna, mam nadzieje,że jutro się polepszy bo mamy w planach saneczkowanie rodzinne.
Podziel się: