reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Cześć dziewczyny, jestem nowa i szczerze mówiąc trudno mi czytać wątek od początku:)
Chciałam poznać jakieś mamusie które potowarzyszyły by mi w codziennych spacerach. Drepczę na ogół w parku na Dubiela, raczej przed południem. Mam 26 lat i 9-mies. córeczkę. Zapraszam:) Moje gg 4774516, jeśli macie ochotę - odezwijcie się.

Witaj Milla z tego co wiem to kilka naszych forumowiczek spaceruje właśniew tym parku. Ja niestety mam kawałek na Dubiela, ale myślę, że raz na jakiś czas mogłabym się tam wybrać:) Gdybym planowała dłuższy spacer z pewnością się odezwę

seeya hmm kiedy spotkanko?? jak dla mnie mogę sie dostosować ;)pogoda piękna. Wróciła marnotrawna, tak ;*

Hej:)
Rodako, moja teściowa wyszła ze szpitala w poniedziałek, więc raczej, to nie tamta pani:-D..operację na tą rękę miała 23 marca - jakąś płytkę jej wsadzili:szok:..
To na jakim oddziale pracujesz? Na urazówce?
Seeya i Justyna, zdrówka dla dzieci życzę!!
Witaj Milla;-)

hejka:-) u nas lepiej:-) dzieciaczki zdrowe.
milla ja rzadko bywam na Dubiela,bo mam dość daleko z Kopernika,ale mam rodzinkę w tamtej okolicy to czasami wizytuję park:-D
rodako ja nie pracuję więc mam więcej czasu i to chyba ja powinnam się dostosować kiedy ty możesz:-p

maxwell to pewnie leżała na nowej części, ja pracuję rzeczywiście na urazówce ;) ale na starej częsci.

seeya czemu ja sobie ubzdurłam, że Ty jesteś z zaboża... heh, no na koperniku nie bywam zbyt często ale na waryniolu owszem, to na pewno się zgadamy jak pogoda będzie bardziej stała ;) Już nie mogę się doczekać ;)

mila nie musisz czytać od początku, po prostu pisz od teraz z nami ;) Ja również niestety nie bywam w tym parku

hej! Witam! Jestem początkująca na forum, jakoś nigdy nie miałam potrzeby korzystać, ale ostatnio szukałam troche mam z Zabrza i znalazłam ten wątek. A szukałam w celu zawarcia nowych znajomości. Często rano i nie tylko spaceruje po "Waryniolu" i ciesze sie że jest tez ktoś stąd. Kopernik tez wchodzi w grę, zwłaszcza plac zabaw przy kościele. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to chętnie umówię się na spacer lub spotkanko.Mam 8 letniego syna i 2 letnią córeczkę. Mój nr gg 34916859. Pozdrawiam Ewa

Ostatnia edycja:
reklama
hej! Witam! Jestem początkująca na forum, jakoś nigdy nie miałam potrzeby korzystać, ale ostatnio szukałam troche mam z Zabrza i znalazłam ten wątek. A szukałam w celu zawarcia nowych znajomości. Często rano i nie tylko spaceruje po "Waryniolu" i ciesze sie że jest tez ktoś stąd. Kopernik tez wchodzi w grę, zwłaszcza plac zabaw przy kościele. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to chętnie umówię się na spacer lub spotkanko.Mam 8 letniego syna i 2 letnią córeczkę. Mój nr gg 34916859. Pozdrawiam Ewa
Cześć Eewa:-)
Ja jestem z Waryniola;-)..witaj wśród zabrzańskich mamusiek:-)
Na spotkanko jestem chętna, ale od przyszłego tygodnia, bo w tym tygodniu jeszcze mamy u siebie teściową ze złamaną ręką..potem idzie do drugiego syna;-)..
Miłego wieczorku dziewczyny..

Do góry