reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

u nas tez nudy... maly ma katarek, my tez. poza tym pogoda do bani, ostatnio tylko 2 dni soneczko i znowu deszcz straszne :(
adaa oby maly szybko wyzdrowal. ucaluj go ode mnie :) :*
Ola- super wakacje mialas.

reklama
no u nas juz niebo lepiej maly dochodzi do siebie ,dzis mamy kontrole.
pogoda strasznie się zepsuła, pada i pada... taka okropna jesien,mam nadzieje ze się troszkę zmieni i sloneczko zawita.
szkoda ze tu tak pusto, nowa mama juz się nie odzywa,
Seyya-napisz co u Was jak maluszek ?
Olcia- ojj Ciebie to juz tu dawno nie bylo,jak Bartuś?
aa Marzenka chyba juz dawno o nas zapomiala,
Dziewczyny meldowac się ze wszystko OK
a może jakis mały wypad chodzby bez dzieci zeby odsapnąc troszkę :) Pati :)?

Hej dziewczyny:-)
A ja od soboty smarkata i po(d)ciągająca:-:)wściekła/y::-(..Masakryczny czas jest teraz - raz ciepło, że krótki rękawek, raz zimno - i od razu choróbska!!!:angry:Ech..
U nas w pracy bezpłatnie szczepią przeciw grypie - na 100% się szczepię..W zeszłym roku się nie szczepiłam, bo byłam w ciąży i teraz non stop katar, kaszel..a jak jestem zaszczepiona, to tylko 1-2 razy w roku coś tam mam..
Marysi idą dwa kolejne ząbki - obie górne dwójki - też biedna marudna z tego powodu, nie ma apetytu, lekka gorączka - ech, żeby wszystkie wyszły, byłby spokój..:baffled:
Odzywajcie się mamuśki!!!

No hej laski..... Mnie nie było cały tydzień w domu... Pojechaliśmy za Warszawe do znajomej z forum... super było :):)
ogólnie to dzieci troche pociągające ja w sumie też..... Ale nie ma źle...
adaa jak sie czujesz?/ Widac już brzuszek????
maxwell oglądałam zdjęcia na nk... superrrrrrr są :):)
Co do spotkania to teraz nie bardzo bo leje cały czas.... może jak nie bedzie padać a bez dzieci to tylko po południu po 16 jak mój jest w domu bo tak to nie mam ich z kim zostawic :/

Kurcze zjadło mi posta wiec pisze jeszcze raz.
Wszyscy dookola chorzy, wiec zycze Wam dziewczyny szybkich powrotów do zdrowia, bo nas juz na szczescie po chorobie i mam nadzieje ze juz nic nic się nie przyplata.
Co do brzuszka dalej nie mam nic,tzn wygladam jakbym się tak najadła bardzo :)
co do spotkania to z dziecmi jak wyzdrowieją zapraszam do siebie, aa jesli chodzi o spotkanie bez dzieci to oczywiscie po 17 bo u mnie tez wczesniej nie ma szans, z resztą najlepiej tak na jakas kawkę i ciastko wyskoczyć na wieczór :) bynajmniej ja tak lubię :) takze czekam na jakis odzew :)

No hej laski..... Mnie nie było cały tydzień w domu... Pojechaliśmy za Warszawe do znajomej z forum... super było :):)
Pati, widziałam zdjęcia - podwójną randkę uszykowałaś chłopakom??:-D:-D
co do spotkania to z dziecmi jak wyzdrowieją zapraszam do siebie, aa jesli chodzi o spotkanie bez dzieci to oczywiscie po 17 bo u mnie tez wczesniej nie ma szans, z resztą najlepiej tak na jakas kawkę i ciastko wyskoczyć na wieczór :) bynajmniej ja tak lubię :) takze czekam na jakis odzew :)
Ja jestem za spotkaniem, zarówno bez, jak i z dziećmi;-)..tylko muszę stracić ten przeklęty katar!!!:-(
A jeszcze dodatkowo ta pogoda mnie dobija:wściekła/y::-(..Jak długo może lać??
Od jakiś 3 tygodni ocieplają nam blok - od strony przedniej (tam, gdzie mam "sypialnię"),oczywiście tak się ślamazarzą, że dopiero zrobili w tej klatce obok -położyli styropian..no a teraz leje, więc nie robią - ciekawa jestem, czy zima ich zastanie..:no::wściekła/y:masakra!!

No randka byla udana hahahahah swoja drogą fajnie by bylo jakby sie skumali w przyszlości hahahah :):)
ja równiez jestem za spotkaniem.... piszcie tylko gdzie i kiedy :):)
maxwell racja ta pogoda może dobić...a co do robotników to może sie tak stac że ich zima zastanie....:p ponoc w tym roku ma być szybciej i bardziej sroga niż w tamtym roku ://// a ja juz chce wiosneeee ;p;p;p

Ja tam chce lato, bo bede miala za sobą te 3 najcięższe miesiace z dzieckiem,
no dziewczyny pisac pisac kiedy ja jak narazie jestem bardziej chetna na spotkanie bez dzieci bo ostatnio tylko siedze sama z malym bez przerwy a moj caly czas gdzies, przynajmniej zobaczy co to znaczy zostac samemu z dzieckiem chociaz przez 2h :) :ptrzeba czasem odpoczac, wyjsc na chwile aa ja juz nie pamietam kiedy wyszlam gdzies sama bez malego. to jak czekamy na zdrówko i piszczcie gdzie chcecie isc :)

hej laski no widze nie tylko u nas tak zimno.. paskudna pogoda maly mi ma katar i do tego ostatnio mial goraczke chyba mu zeby ida znowu.
pozatym stara bieda

reklama
Hej dziewczyny:) trochę się nie odzywałam,ale troszkę chorowaliśmy (na szczęście oprócz malutkiej) i sił nie miałam na cokolwiek.Mała ma się dobrze,uśmiecha się,"gada" do mnie:) i jak na razie przesypia całą noc:-D
Proszę o wsparcie Oliwki w konkursie Bebiko,marzy mi się miś dla niej:-)
Głosować można codziennie:tak:
http://www.bebiko.com.pl/home/Konku...m-gdy/Galeria-konkursowa/Zobacz?PhotoID=14656 (podpisane Sylwia,biała sukienka)
http://www.bebiko.com.pl/home/Konku...m-gdy/Galeria-konkursowa/Zobacz?PhotoID=13775 (Sylwia,śpiochy z rybką)

Do góry