Serduszko1
Fanka BB :)
Nie nie .... a Ty czemu sie nie odzywasz?? Pis co tam u Ciebie???? Zapraszam na nk...... Patrycja Sebuś i Kubus Wiencek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najlepszego z okazji rocznicyhej.
Widzę, że tu spotkanko było Fajnie, że dobrze się bawiłyście
My mamy rocznicę ślubu 5 września i to pierwszą!
Tymczasem walczymy z dużym spadkiem hemoglobiny u Laury ;/ podaję jej stertę leków, jak to nie pomoże będzie miała toczoną krew ;-(
Tak tak zdrowi... a jak tam ząbkowanie u Marcela?????hej laseczki co tam u nas w miare dobrze tyle ze mamy troche katarku ostatnio. mały probuje raczkowac i ma wa zeby na dole juz prawie cale mu wyszły A ja odstawiam powoli od cyca.. mam jeden wiekszy od drugiego i to bardzo a do tego maly gryzie bardzo mnie po sutach..
Olcia- fajnie ze jedziesz nad morze oby pogoda sprzyjała..!!
My siedzimy całymi dniami w domu.. strasznie pada, wieje i wogole masakra...
Pati - a jak chłopcy zdrowi juz?? :* buski dla was laski i dzieciaczki tez ucałujcie.
Ojej mam nadzieje że nie bedzie trzeba przetaczać krwi.... biedne maleństwo....a co jest powodem takiego spadku hemoglobiny???hej.
Widzę, że tu spotkanko było Fajnie, że dobrze się bawiłyście
My mamy rocznicę ślubu 5 września i to pierwszą!
Tymczasem walczymy z dużym spadkiem hemoglobiny u Laury ;/ podaję jej stertę leków, jak to nie pomoże będzie miała toczoną krew ;-(
Oj ale masz przebojowe dziecko haha...... Mój ostatnio też szaleje nieźleWitam i ja!
Ojj ostatnio Kacperek daję czadu, tak wariuje, on praktycznie nie chodzi tylko biega, guz za guzem masakra jakas, normalnie kask by się mu przydał, on sie mi ostatnio tak zmienił ze szczeka opada, on wstaje rano i dobrze oczów nie otworzy a juz wyskakuje z łozka i biega po domu, wszedzie wchodz jest tak żywiołowy,że zazdrodroszcze mamą takich słodkich grzecznych dziewczynek bo ja mam urwanie głowy, najlepsze jest to ze maly ostatnio nie chce spac znowu, wczoraj w nocy obudzil sie o 2 i nie spał do 5 byla zapalona mała lampka a on latal po pokoju bawił się pilkami itd. mysmy z M mysleli ze padniemy, za nic nie dalo sie go uspac, wkoncu maly sam zasnal na ziemi na misiu do ktorego sie przytulal, i wzielismy go nas do lozka i spał aż do 8... rano czulam się jakby mnie traktor przejechał..
Sugar - fajnie ze macie juz zabki oby reszte lepiej znosił.
Rodako-trzymam kciuki za małutką, może jej to żelazo bo pewnie dostaje jakos pomoze, a jesli karmisz piersią to ponoc najlepsze jest mieso wołowe, wątróbka wieprzowa, nerki serduszka itd,lepszemu wchanianiu żelaza pomaga wit.C . Dużo o tym szłyszalam,
oby obyło się bez przetłaczania krwi,
Patrycja- kurcze ale ma wage Kubuś mały pączuszek.Ciekawe ile mój wazy teraz mamy ost. szczeepinie w tym tyg.
Ola-aa jak Marysia bierze się za raczkowanie?