reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Witam dziewczyny:-)
Trochę się nie odzywałam,ale mój pięciolatek jest bardzo zajmujący:tak: i w dodatku wciąż piorę ciuszki,bo znajomi ciągle mi jakieś donoszą,zwłaszcza różowe odkąd się dowiedzieli:-D w szafie już mi się nie mieszczą:-) no i pół dnia śpię,bo w nocy się nie wysypiam.Gin zrobił mi 4 usg(aż się zdziwiłam) i stwierdził że dziecko jak na swój wiek jest duże-3300g w35 tyg,ale mnie to nie dziwi,synuś miał 3860g jak się urodził i 59cm,więc córuś pewnie nie będzie gorsza:-D
maxwell gratuluję:-)
ewelinusia witam cię wśród nas:-)

reklama
Adaa- ja chce parke :-D
jak marcelek bedzie mial ze 2 latka to juz bedzie mozna nastepne robić hehe
a Maxwell- no ja też rodziłam w lutym, fajnie jest bo te pierwsze mies i tak w domu siedzisz to zanim ci dzecinka podrosnie to sie cieplej zrobi wsam raz na spacerki :-)
Ewela- witamy :*

Hej Bodzinka:-) Wracasz na zabrzańskie "łono"?:-) Z chłopakami to masz rację..ale dziewczynki też są fajniusie:-D
Matka marnotrawna powraca hahahahaaaa
A ja zawsze maryła o dzieciaczku czerwcowym. Bo my z M z czerwca i ślub w czerwcu.A tu pierwsze z listopada drugie grudniowe się szykuje a trzeciego raczej nie będzie...

Maxwell- mam pytanko :) bo ja ostatnio caly czas zastanawiam się jak to bedzie. Ty masz zamiar kupywac wózek dla dzieci "rok po roku" taki podwójny? czy bedziesz to jakos inaczej rozwiazywac? Tzn niewiem czy w ogole juz o takich rzeczach myslisz, bo ja caly czas zastanawiam się nad takimi głupotkami :)

Maxwell- mam pytanko :) bo ja ostatnio caly czas zastanawiam się jak to bedzie. Ty masz zamiar kupywac wózek dla dzieci "rok po roku" taki podwójny? czy bedziesz to jakos inaczej rozwiazywac? Tzn niewiem czy w ogole juz o takich rzeczach myslisz, bo ja caly czas zastanawiam się nad takimi głupotkami :)
Nad wózkiem się jeszcze nie zastanawiałam:-)..myślałam za to o..łóżeczku - i chyba dokupimy po prostu drugie..

olciu a nie lepiej kupić marysi taki kojec z materacem a to od marysi łożeczko do bobaska? w sumie ona jest juz dość duża żeby w kojcu spać :) a i mniej kasy wydasz :)

co do łozeczka my teraz kacperkowi kupujemy turystyczne łozeczko dlatego ze on od jakiegos czasu strasznie się wierci i w lozeczku obija sie o szczebelki mimo ze mamy ochraniacz i ostatnio musi spac z nami, poza tym on czesto szaleje w lozeczku skacze tanczy itd i tez obija się strasznie, a lozeczko szczebelkowe zostawimy dla drugiego, no i potem gdy ten dorosnie dostanie łozeczko turystyczne po kacperku a kacperek dostanie zwykle łozko ;-)

ja sie jeszcze ostatnio zastanawiam jak to bedzie z karmieniem tzn, czy jak bede karmić to kacper w tym czasie nie bedzie mi plądrował domu.
Tyle mam obaw jeszcze.

olciu a nie lepiej kupić marysi taki kojec z materacem a to od marysi łożeczko do bobaska? w sumie ona jest juz dość duża żeby w kojcu spać :) a i mniej kasy wydasz :)
W sumie może i masz rację:-) My kojec mamy - tylko musiałabym dokupić materac..Dzięki Sabinko za pomysła:tak:!!!
Adddaa, będzie dobrze - musi być!!Moja jest młodsza, a i tak myślę, że wszystko się jakoś poukłada:-)
Dzisiaj moja niunia kończy 7 miesięcy - ale to leci!!!

Załączniki

• P1020605.jpg
    P1020605.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 20
reklama
W sumie może i masz rację:-) My kojec mamy - tylko musiałabym dokupić materac..Dzięki Sabinko za pomysła:tak:!!!
Adddaa, będzie dobrze - musi być!!Moja jest młodsza, a i tak myślę, że wszystko się jakoś poukłada:-)
Dzisiaj moja niunia kończy 7 miesięcy - ale to leci!!!
no niema za co :) noo czas leci a leci Marcelek ma4 miechy, Marysia 7 ooo ale duże dzieci juz.

Do góry