reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Hej dziewczyny... Komputer już mam na stałe wiec już Was nie opuszcze.... Ale mi Was brakowało ... No ale już jestem :))
Z nowości to tak...
We wtorek byliśmy na szczepieniu i mały nie zapłakał ani razu :)):)))
Ale za to mało przybrał na wadze ... no ale pracujemy nad tym :))
Kuba wcina dania i deserki ze słoiczków, wcina kaszki..... zebusie już ma ostre... :)) i coraz bardziej widoczne :)):))
Troszke Was nadrobiłam ale reszty nie dam rady... :)) U nas ładna pogoda więc zaraz zmykamy na ogródek :)):))

Hej dziewczyny... Komputer już mam na stałe wiec już Was nie opuszcze.... Ale mi Was brakowało ... No ale już jestem :))
Z nowości to tak...
We wtorek byliśmy na szczepieniu i mały nie zapłakał ani razu :)):)))
Ale za to mało przybrał na wadze ... no ale pracujemy nad tym :))
Kuba wcina dania i deserki ze słoiczków, wcina kaszki..... zebusie już ma ostre... :)) i coraz bardziej widoczne :)):))
Troszke Was nadrobiłam ale reszty nie dam rady... :)) U nas ładna pogoda więc zaraz zmykamy na ogródek :)):))
no pati wkoncu sie odezwalaś...! :)
i ja sie mieszka??
no moj mały teraz też juz zaczął powoli jesć kaszki i słoiczki ale cyca też dużo je :)

Sabina mieszka jest bosko dosłownie bosko..... Jesteśmy w końcu sami moge sobie po domu w samym staniku chodzic ,,,,,, nie ma w ogóle porównania:)):)):))
I jeszcze ten ogródek..... super sprawa :))))

witam
Patrycja dobrze,ze juz jestes :)
My dzis caly dzien rowniez na ogrodzie kupilismy malemu basenik i troche powariował a potem jak sie polozyl spac to spal z 3h.
My się przeprowadzamy za 2 tyg, okolo, bo 10 dopiero dostaniemy klucze no i trzeba zrobic remont mały tzn powymieniac podlogi, w 2 pokojach, pomalowac, kupic meble, itd

pati- to super!! :)a jak chlopaki sie mają..?
Adaa- no remont niestety i kosztuje i czas zajmuje.. a jak brzusio?? wogole jak sie czujesz? :)

witam
Patrycja dobrze,ze juz jestes :)
My dzis caly dzien rowniez na ogrodzie kupilismy malemu basenik i troche powariował a potem jak sie polozyl spac to spal z 3h.
My się przeprowadzamy za 2 tyg, okolo, bo 10 dopiero dostaniemy klucze no i trzeba zrobic remont mały tzn powymieniac podlogi, w 2 pokojach, pomalowac, kupic meble, itd
Ja już to mam na szczęście z sobą.... Co prawda musimy jeszcze takie już końcóweczki kupić jak np. szafeczka do łazienki ale to już na totalnym luzie... :)):)):)) Jak sie czujesz???
pati- to super!! :)a jak chlopaki sie mają..?
Adaa- no remont niestety i kosztuje i czas zajmuje.. a jak brzusio?? wogole jak sie czujesz? :)
a chłopaki bardzo dobrze :)):)) Seba już tak zaczyna pyskować.... Czasami jak mi walnie tekstem to niewiem czy sie śmiać czy płakać... :/// tak sie rozgadał że nie raz go prosze żeby choć na chwile ucichł... mogłby gadac cały czas :))
A Kuba już ma 2 ząbki ... jest marudny bo u góry mu ząbki sie przebijają..... Rośnie jak na drożdżach.... cuiszki już nosi na 74cm..... ale za to ostatnio z waga mi stanoł.... lekarka mówiła że to przez ząbki no i ostatnio chorował mi troszke.... No ale teraz juz jest dobrze więc sądze że zacznie mi znów przybierac na wadze :)):))

edit A oto KUBUŚ!!!!!

Ostatnia edycja:
No remonick niestety kosztuje, nam niewiem czy na szcescie czy nie fundują wszystko rodzice, wkurza mnie to trochę bo tesciowie we wszystko sie wtracaja,wszystkim chcą rzadzic, co i jak ma byc zrobione a my nie mozemy nic powiedziec bo przeciez darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada, a do wyadania kasy jest duzo mininum 10 tyś. wiec siedzimy cicho. Mam nadzieje ze meble i sprzety bede mogla sama wybrac.... swoją drogą co im zalezy niewiem, moja mama nam daje po prostu kase i kupujemy co chcemy.
Co do brzusia, ja czuje sie bardzo dobrze nic mnie nie boli wlasciwie nawet nie czuje ze jestem w ciazy z porownaniu z pierwszą ciaża, tylko sennosc mnie dopada

reklama
Do góry