reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

a jakoś leci powolutku.. w piatek ide z małym do lekarza na kontrol.. zobaczymy ile juz ma.. a klocek jest juz :)
Olciu- a jak ci szło pozatym w pracy? chcialo ci sie robić? :)

reklama
A u mnie walka z zębami :dry:Dosłownie masakra, bo mały drze się i w dzień i w nocy i nie ma mu jak pomóc :wściekła/y: Smarujemy dziąsła dajemy leki przeciwbólowe i nic :confused:
Jedyny plus tej sytuacji, że drugi dzień nie chce smoczka :tak:

Hej dziewczyny..
A mnie rozkłada jakieś cholerstwo:wściekła/y::-(, boli mnie gardło i lekko ciąpie:-(..$#$^@#^^&@^ pogoda!!!
a jakoś leci powolutku.. w piatek ide z małym do lekarza na kontrol.. zobaczymy ile juz ma.. a klocek jest juz :)
Olciu- a jak ci szło pozatym w pracy? chcialo ci sie robić? :)
W pracy Sabinko super!!Bardzo miło mnie wszyscy powitali i pomagają przy każdym zapytaniu z mojej strony..Nawet tak dużo nie zapomniałam, więc nie jest najgorzej:-):-)..
A u mnie walka z zębami :dry:Dosłownie masakra, bo mały drze się i w dzień i w nocy i nie ma mu jak pomóc :wściekła/y: Smarujemy dziąsła dajemy leki przeciwbólowe i nic :confused:
Jedyny plus tej sytuacji, że drugi dzień nie chce smoczka :tak:
Biedny Bartuś..niestety, za bardzo pomóc się nie da - zęby muszą wyrosnąc:-(..
Moja za to ma jakiś katar - biednej w gardle się gotuje, a jak śpi, to lekko chrapie..:-:)-(Jakby szło wziąść wszystkie choroby i bóle dzieci na siebie, ale niestety:-(..
Buziaki

u nas też dziąsła.. maly dzis plakał póó dnia tak że ani cyca ani smoka nie chcial ale wkoncu sie zmeczyk wykąpałam nakarmiłam i spi .. bogu dzieki...

Cześć dziewczyny, przepraszam że ostatnio się tak mało odzywam, ale ja i Bartek jesteśmy chorzy :confused2: ja od 3 dni, a mały się chyba ode mnie zaraził i dziś obudził się o 4 z mega katarem , czerwonym gardłem i chrypką :-:)-(
na 15:30 idziemy do pediatry - naszej dzisiaj nie ma, ale jest jakaś nowa, zobaczymy.
a jeszcze wczoraj wszystko było z nim dobrze, bylismy na szczepieniu, Bartek rozwija się świetnie, waży 14 700.

Mało mówi, jak narazie tylko: mama, tata, autko, papa, ty ty ty, pipi ( na ptaszka ), cze ( czesć ), chcę, nie, tak, nie ma.

Witam
troszkę mnie nie było,
przed wczoraj bylam u lekarza mialam usg i wszystkop jest ok, niewiem czy to pisalam czy nie.
poza tym wczoraj bylam z małym, i bratem u lekarza bo brat [przyniosł ze szkoly rózyczkę i kacperek tez złapał, no ale juz schodzą krostki a na buzi nawet nic nie mieli, bardziej sie martwie o siebie bo rozyczka w caizy jest niebezpieczna no ale ja juz przeszlam rozyczke i bylam szczepiona kiedys, no i mnie nie wysypalo.
aa i w tej przychodni wczoraj ukradli nam wózek ... ale na szczescie wszystko dobrze się sko0nczylo bo obok budynku przychodni jets komisariat i niewiem czy ktoś się spłoszył przy wkladaniu do auta albo niewiem nie umiał złozyc i wozek został na parkingu.
Cala przychodnia z nami szukala tego wozka... ale się wystraszylam .. przeciez ten wozek ma byc jeszcze dla drugiego.

aa kacperek skonczyl dzis 11 m-cy kurczę kiedy to zleciało.. zaraz roczek trzeba się powoli przygotowywac

OLCIA - duzo zdrowka, a Bartus jak na swoj wiek duuzo mowi, no i ponoc chlopcy maja cieżźsza mowe, mojej kuzynki synek do 6lat bardzo malo mowil a teraz mowi juz normalnie, tylko poszedł do dziec.
Maxweel- Tobie tez duzó zdrówka,
Marzenko- u nas tez na zabki to nic nie pomaga, tzn ewentualnie na noc ibuprofen dla dzieci, a po 6h jak sie budził z krzykiem to czeopek z paracetamolem bo to ponoc trzeba na zmiane,

Adaa- dobrze ze nie złapałaś tego też. ale malaś farta z tym wózkiem że go odzyskałaś. :)
Olcia- dużo zdrowia dla małego :*

reklama
Do góry