reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

adaa- no to moze powiedz tesciowej co myslisz tyle mozesz zrobić i nie powinna sie czepiac tez maaz swoje zdanie.
Pati- on jest sliczny!! ahh juz 2 ząbki.. :) super mojemu idą i nie umią wyjść.. :(

reklama
mój już powiedział to powiedzieli "darowanemu koniowi się w zęby nie zaglada" mam nadzieje ze jednak przy tych wszystkich zakupach bedzie inaczej

u nas męczylismy się z ząbkami 3 miechy tzn zaczeły się "wykluwac" od 3 miesiaca wyszly dopiero w 6 dwa na raz, w tym czasie mały nam non stop chorował reszte ząbków tez ciezko znosil ale dalo sie jakos wytrzymac.

Halo mamusie gdzie się podziewacie??
Maxwell - jak się czujesz??
Seeya- no mamy już lipiej jak czujesz,że bedzie coś szybciej ??
Olcia- halo co u Ciebie dawno Cię tu nie było
Sugar- jak ząbki lepiej już?
Patrycja- co u Was :)

mam nadzieje ze za jakis czas znowu uda nam się zorganizowac jakies spotkanie moze tymrazem bez dzieci ;) zeby odpoczac :)

U nas ok wyjeżdżamy jutro z rana na wakacje :)):)):))
Młody marudzi strasznie :////
a tak z reszta to ok :)):)) prosze o głosy na Kubusia :)) Link pod sygnaturka

adaa- kochana mały nadal marudzi ale zalezy od dnia niekiedy mniej a niekiey wiecej.
Pati- milych wakacji.
zaglosowalam

Dziewczyny ja niestety nadal w dwupaku,chociaż lekarz stwierdził,że już bym mogła urodzić i zalecił wszelkie aktywności:) już umyłam okna,ale wciąż nic:( może jutro męża zmaltretuje:-)

reklama
Seeya musisz sie strasznie męczyć w te upały.... No ale mam nadzieje że po tym maltretowaniu męża coś sie ruszy :))
Dziewczyny mam pytanie.... Nie chciałaby któraś jakiś kosmetyków z FM???? Katalogi mogę wysłac na meila..... teraz produkty czyszczące do domu mamy w promocji i perfumy kwiatowe....

Ostatnia edycja:
Do góry