reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Ollcia to do ćwiczeń zrobili na przeciwko placu zabaw.....

to mi chyba coś na oczy padło bo nic nie zauważyłam :sorry:

Już wiem, dlaczego mała była taka marudna..Mała ma pierwszy ząbek!!!W sumie dopiero widać koronę ząbka, ale już jest:sorry::tak:..

Gratulacje :tak::tak:

Ja dzisiaj spotkałam się z Bodzinką, było fajnie, ale później Bartek odstawił cyrk - nie chciał w wózku, ani na nóżkach tylko na rączki i na rączki i połowę drogi go niosłam :eek:
ale zajrzałam mu później do buziola i też coś się wykluwa i wykluwa i wyjść nie może :baffled:
w czwartek idę z małym do lekarza bo od kilku dni ma takie luźne kupki, nie wiem od czego, może od tych zębów, ale tak profilaktycznie się przejdziemy ;-)

maxwell gratuluję ząbka:-)
ollcia myślę że luźne kupki to normalka w czasie ząbkowania:-)
mi brzuch coraz bardziej rośnie:-D i czuję się jak słonik:laugh2:
w parku Dubiela jeszcze nie byłam,troszkę daleko mam,wolę iść z synkiem do parku JPII,więc nie widziałam co tam zrobili.

witam was
ja,dalej,bez,spacji,moze,po,10,rozejrze,sie,za,jakims,serwisem,wiec,malo,siedze,przy,kompie
albo,jak,juz,korzystam,z,stacjonarnego.

w,ogole,jestem,taka,wsciekla....kolko,mi,sie,zepsulo,w,wozku,taka,czesc,przy,łożysku,pojechalismy,do,
viki,bo,tam,kupywalam,wozek,i,powiedzieli,ze,ogolnie,kola,nie,podchodza,pod,gwarancje,ale,chyba,w,tako,jumper,mozna,cos,zalatwic
i,mamy,czekac,do,2,tyg,na,telefon,a,juz,szukalam,wszedzie,nawet,zeby,kupic,gdzies,nowe,i,nie,ma,opcji....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:brak,slow,a,naprawic,sie,tego,juz,nieda
a,chcialam,w,niedziele,jechac,do,zoo,albo,do,wisly..az.mi,sie,plakac,chce,
a,nie,mam,od,kogo,pozyczyc,wozka:-:)-:)-(
jeszcze,dzis,idziemy,na,kontrole,do,laryngologa,z,malym,zobaczyc,czy,uszy,juz,wyleczone

Maxwell-gratulacje,u,nas,juz,4,zebole:-D

a,co,do,tej,,silowni,na,dubiela,to,dobrze,moim,zdaniem,ze,dzieciaki,na,tym,siedza,bo,wkoncu,co,one,maja,robic,jak,na,plac,zabaw,sa,juz,za,duze
;lepsze,to,niz,siedzenie,w,domu,i,w,koncu,to,,jakis,ruch;-)

reklama
Hej dziewczyny..jak po długim weekendzie?:-)
U nas minął pod znakiem imprez..
Marysi zaczął się wyrzynać drugi ząbek - druga dolna jedynka..mały królik bugs z niej teraz:-)..I apetyt dostała też niezły - wcina ze trzy flachy po 210ml, a dwie po 170ml, do tego pół słoiczka jabłuszka z czymś, np. z bananem lub brzoskwinką i taki niecały słoiczek (po koncentracie pomidorowym) zupki, którą gotuje jej babcia..:-)
W piątek byłam na spacerze i podeszłam do przychodni z Marysią, żeby ją zważyły..Mała waży 7500g..
Adddaaa, super się czyta Twoje posty:-D:-D..Co tam po wizycie u laryngologa słychać?

Do góry