reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D Fakt!!Ale fajnie to ujęłaś!!:-)
I znów już po weekendzie:-(, byliśmy w sobotę na urodzinach u bratanka mojego S. (trzecich)..i Marysia urządziła taką histerię, że szok..po półtorej godzinie musieliśmy się ewakuować..Ale pierwszy raz mnie wystraszyła, w tej histerii najpierw kaszlała, potem się krztusiła i nagle wpadła w bezdech - masakra!!!:szok::baffled:
W ogóle ostatnimi czasy jest bardzo, bardzo marudna:-(...
A co u Was dziewczyny??Buziaki od nas:-)

Marysia pokazuje charakterek? :sorry2:

Bartek ostatnio zaczął wpadać w histerię jak tylko nie dostawał tego czego chce ale powoli zaczęłam to opanowywać :tak:

Marysia pokazuje charakterek? :sorry2:

Bartek ostatnio zaczął wpadać w histerię jak tylko nie dostawał tego czego chce ale powoli zaczęłam to opanowywać :tak:
No, niestety..moja mama się śmieje, że mam oddawane:baffled::sorry2:..
To jak radzisz sobie z histerią Bartusia?? Mała chciałaby 100% uwagi skoncentrowanej na niej, no i cały czas się z nią bawić..

hmm, ja po prostu wiem kiedy nadchodzi zły humorek i zawczasu staram się zwrócić jego uwagę na coś innego ;-) oczywiście nie zawsze się uda ale jakoś dajemy radę :-D

dzisiaj nauczył się słowa "chcę", przy czym wymawia je "cem" i na wszystko pokazuje paluszkiem i mówi cem :-D

Witam i ja:-)
Mój synek też właśnie przechodzi okres buntu(znowu:no:),a że jest duży to potrafi i zacząć przedrzeźniać:tak: i trzasnąć drzwiami:wściekła/y:Powinnam się relaksować i odpoczywać,bo od sierpnia znowu młyn:-D,ale przy nim nie mogę.Nie mam pojęcia kto go tego nauczył:baffled:
Pocieszam sie myślą,że niedługo powinno mu to przejść i znowu będzie aniołkiem:-D

Hejooo
Ale mnie tu dawno nie było:tak::tak::tak:
Witajcie mamuśki.
Ollcia, charakterek Bartuś ma:-D:-D:-D
A mój Lolo ma napady złego zachowania ale nie moge na niego narzekać. Tylko odpocząc się przy nim nie da.Och mógłby sie do przedszkola dostać...

witam was dziewczyny.
u nas masakra od kilku dni malemu ida gorne dwojki.Przez to,oczywiscie,dostal,zapalenia,ucha,i,gardla.Nie,spimy,od,kilku,dni.....
Mamy,tak,juz,drugi,raz,bo,to,samo,bylo,jak,dolne,zabki,szly.Bylismy,u,larygologa,prywatnie,naKlonowej,jak,lekarka,zajrzala,malemu,w,uszy,to,odrazu,przepisala,zaszczyki...
a,juz,wczesniej,lekarz,na,gardelko,zanim,umowilismy,wizyte,u,laryngolog,zapisal,nam,inne,leki,takze,tyle,kasy,poszlo,i,na,leki,itd..Mysle,ze,do,2,dni,zeby,wyjda,bo,juz,je,widac.

P.S.PRZEPRASZAM,ZE,ZAMIAST,SPACJI,UZYWAM,PRZECINKA,ALE,MALY,WYRWAL,MI,SPACJE....

reklama
Do góry