Moltizerka
Mamusią być
Dzieki za odpowiedz ja stasznie ciekawa sie ostatno zrobilam bo w poprzedniej ciazy nie kochalismy sie caly cykl i wyszla Jagódka ciekawe jak bedzie tym razem a usg dopiero za jakies 2 tyg hehhe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w prost NIE CIERPIE czekolady od kad jestem w ciazy z tego co mowisz wynika ze moze jednak bede miala upragniona dziewczynkemam nadzieje ze tak bedzie! Poza tym brzuch mam duzy jak na 12 tydz az sie ze mnie smieja znajomi cera sie popsula i mam zle humorkipdobno jak sie brzydnie bedzie dziewczynka bo zabiera urodeJa w pierwszym trymestrze caly czas spalam. W drugim zrobilam sie troszke bardziej aktywna ale mialam straszne humorki - bylam nie do zniesienia - teraz mija 31 tydzien i wkoncu "znormalnialam" ale zrobilam sie strasznie rozkojarzona - eh zawsze cos :-)
Co do zachcianek - to od poczatku ciazy szalalam na punkcie czekolady - do dzis jak rano oczka otworze to musze zjesc czekolade, bo inaczej wpadam w histerie - a wiecie co bedzie ??? Chlopczyk !!
Moj lekarz powiedzial, ze to wlasnie na chlopca je sie slodkie, bo "chlopcy lubia slodycz" a tak z medycznego punktu widzenia - mam niedokrwistosc a w czekoladzie jest zelazo i stad te zachcianki