reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zabobony , przesądy i wrózenie płci z kształtu brzucha

No ja czuję, że będzie syn. Teraz wróciliśmy zPolski i oczywiście się zaczęło: mam i siostra, że będzie córka, bo... (wolę nie podawać powodów:D), a pozostała część bliskich i znajomych, że będzie syn, bo na twarzy bardzo się nie zmieniłam (znaczy buzia mi się tylko zaokrągliła, ale to chyba normalne), nawet poprawiła mi się cera. ale ja wolę nie słuchać takich opinii, bo co ma być to będzie:-), najważniejsze, żeby zdrowe:-). 2 czerwca już niedługo więc się okaże.

reklama
Witam lekarz przepowiada mi dziewczynkę ale wiadomo jak to bywa:D A ty co mi przepowiesz???
luty 1987 i listopad (może grudzień ) 2008
czekam z niecierpliwością:D
pozdrawiam:***

Gdyby pojawił się autor postu to ją podaje dane :-) rok i miesiąc urodzenia 1987 lipiec poczęcie styczeń 2009 :-)

chyba nie aż tak na 100% można sprawdzić,bo jednej wyszło w kalendarzu dziewczynka a ma chłopca

ale za to mi wyszło,że chłopiec i takie u mnie są podejrzenia :-)

reklama
Natanellamoja dataurodzin wrzesien 1983 a data pocecia styczen 2010 lub grudzien 2010bo mam na poczatek stycznia wiec moze byc i na koniec grudnia :tak: prosze jeszcze sprawdz wrzesien 1983 i czerwiec2006

Do góry