reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
Buahahahha :-D :-D :-D :-D Ja to mam mistrza na tym wątku....:-D :-D

Wylazły czwórki na górze ale za to ruszył nam dół....mając jedynie jedyneczki dolne wychodzą nam trójki albo czwórki...jeszcze nie bardzo wiem bo taka szpara, że cięzko mi policzyć :-) Ale ładnie ida i dosyć lekko bo już białe widać...Nawet nie wiem kiedy to ruszyło...Ale przebijanie pewnie znowu będzie cudne :-)

a u nas są wszystkie jedynki i dwojki, wyszły juz górne czwórki a teraz ida dolne czwórki- praktycznie już czubeczki/wierzchołki wylazły...czyli będziemy mieć 12 ząbków za chwile...

U nas też z zabkami sie ruszyło dolne dwojki juz całe wyszły, teraz ida górne czwórki i jedna dolna. Teraz wiem skad to marudzenie:tak::tak::tak: ale bobodent pomaga hurra:-D:-D:-D

Majce ostatnio przebiła się druga dwójka na dole, sprawdzałam, czy już ją czuć pod palcem i zupełnie przypadkiem machnęło mi się dalej, bo kręciła główką... gdyby nie to, to nawet nie wiedziałabym, że moje dziecko ma już czwórkę:-D

Cześć!!!
A ja zaczynam się martwić bo Wicia nadal nie ma ani jednego ząbka!!:-(
Zastanawiam się czy nie przejść się do lekarza jak patrzę ile Wasze dzieciaczki zębów mają!!

Cześć
Ja również zaczynam się powoli martwić, bo moja córka ma 14 miesięcy i żadnego ząbka. Lekarz powiedział, że w końcu wyjdą, ale może to być wówczas bolesne gdyż będą wychodzić naraz. Może ktoś miał podobny przypadek więc proszę o uwagi. Pozdrawiam i życzę miłego dnia

reklama
tak w skrócie po nieobecności-Niuni ni stąd ni zowąd wyszły dwie górne dwójki na raz (bez płaczu i marudzenia) a wczoraj zauważyłam lewą dolną dwójeczkę:tak:

Do góry