reklama
aniaj151
Fanka BB :)
A my już mamy wszystkie czwórki!!!!:-):-):-)Wczoraj wylazła ostatnia
aniaj151
Fanka BB :)
Wygląda śmiesznie, myślę że teraz dwójki powinny wyjść a potem trójki- ale wszystko wyjdzie w praniu!!!Jak czytałam Twoje posty to aż mnie ciarki przechodziły!Moja mysza prawie bezobjawowo te czwórki przeszła - oprócz ślinotoku i zwiększonej ilości cycania. Tylko przy pierwszej czwórce, ale to pewnie wszystkie cztery zaczęły mu schodzić miał gorączkę jeden dzień. Naszym synom podobnie zęby wychodzą! Mnie teściowa powiedziała że Dominik za wcześnie ma czwórki, że niby grubo po roku mają wychodzić - ale widzę że nie tylko mój syn ma czwórkiWięc chyba coś panikuje i przesadza (co dość często jeje się zdarza).
Tzn z tego co było już tutaj pisane to czwórki i trójki powinny sie pojawić pomiędzy 18 i 22 miesiącem....jesli dobrze pamiętam...Ale Piotrkowi w ogole zęby poszły bardzo szybko i kompletnie nie tak jak powinny....więc nie ma reguły...Bartuś od Celinki też ząbkuje na opak :-)
reklama
Dla dzieci które już bardzo długo nie mają ząbków są specjalne tabletki...ale to już w wyjątkowych sytuacjach ( np znajomej córki - bliźniaczki nie miały do 2 roku )...A tak pozostaje czekanie :-)
My mamy obie czwórki....druga wyszła w nocy z 23 na 24....młody zaczał lepiej sypiać chociaż idealnie nie jest bo teraz pewnie trójki pójda...no i coś sie na dole zaczeło dziać....
My mamy obie czwórki....druga wyszła w nocy z 23 na 24....młody zaczał lepiej sypiać chociaż idealnie nie jest bo teraz pewnie trójki pójda...no i coś sie na dole zaczeło dziać....
Podziel się: