reklama
perla2212
Fanka BB :)
u Nas wlasnie przedwczoraj wyszly gorne 4, a teraz ida dolne bo dziasla spuchniete strasznie...U nas się przebiła dolna dwójka i chyba górne czwórki idą, bo jest marudzenie, rączki ciągle w buzi, dziąsła opuchnięte :-(
mlody steka, jeczy, mruczy, przewraca sie z boku na bok itd.
u nas wczoraj pojawiła sie druga dolna jedynka i jakos tak od razu na całej szerokosci a nie tylko łebek od szpilki
czekamy zatem na czwórki
ogladałam ostanio zapiski julkowe i wyczytałam ze młodej przez 2 miesiace wyszło 6 zabków (miała rok i 5 zębów)ale u niej tak jak i u młodego raczej bezproblemowo sie obeszło
czekamy zatem na czwórki
ogladałam ostanio zapiski julkowe i wyczytałam ze młodej przez 2 miesiace wyszło 6 zabków (miała rok i 5 zębów)ale u niej tak jak i u młodego raczej bezproblemowo sie obeszło
Ostatnia edycja:
A u nas wciąż brak ząbków!!Już naprawde zaczynam się martwić!!Tak od 3 tygodni niby czuć prawą jedynke że jest troszkę wypukła ale jakoś jakby nie mogła się przebić!!3 lutego mamy szczepienie zobaczymy co powie pani dr!!
Spokojnie nie przejmuj sie....mojej bratanicy wyszły pierwsze zęby niedawno...jakos po skończeniu 14 miesięcy...I to tak że nikt nic nie widział i nie wiedział a potem nagle bach...wyszły 3 jednocześnie i skapneliśmy sie tylko dlatego że dorwała gazete i zaczeła ją jeść :-) Mama zaczeła jej buzie czyścić a tu tadaaaaam :-) zęby :-)A u nas wciąż brak ząbków!!Już naprawde zaczynam się martwić!!Tak od 3 tygodni niby czuć prawą jedynke że jest troszkę wypukła ale jakoś jakby nie mogła się przebić!!3 lutego mamy szczepienie zobaczymy co powie pani dr!!
Skoro czuć i widać że coś sie dzieje to wyjdą...:-)
reklama
Podziel się: