reklama
perla2212
Fanka BB :)
ADIVA niestety to nie wina ksiezyca bo pelnia byla 2.11... moze skok rozwojowy? teraz taki wypada w 41-46 tygodniu zycia dziecka!
Imageshack - dsc02848ux6.jpg
Imageshack - dsc02848ux6.jpg
Ostatnia edycja:
BlackWizard
Ale skok po 41 tyg to skok rozwojowy rocznego dziecka, więc raczej odpada.
aniaj151
A popatrzcie na górne 4. U nas noce w porządku ale drugi dzień maruda. Jak się z nim bawie to ok, ale jak tylko chce coś zrobić to krzyk. Ja cały czas obserwowałam dolne 2, a tu dzisiaj patrze dziąsło na 4 takie jak bania nabrzmiałe. Dziwne ale prawdziwe. W sumie to luźna kupka zmobilizowała mnie do dokładnego oglądnięcia paszczy
perla2212
to znaczy? nie rozumiem! rok ma przeciez 52 tygodnie, a ten skok jest miedzy 41 a 46...Ale skok po 41 tyg to skok rozwojowy rocznego dziecka, więc raczej odpada.
BlackWizard
Wg tego co wyczytałam w internecie kolejny skok rozwjowy u naszych maluchów ma być dopiero koło roku - ale może trafiłam na kiepską stronę i się mylę
perla2212
BLACK bo w sumie juz nie tak daleko do roku naszym maluszkom ;-)
kurde a ten skok moze trwac nawet do 5 tygodni
teoroia skoków rozwojowych - opis!! [Archiwum] - Forum dziecko-info.com
kurde a ten skok moze trwac nawet do 5 tygodni
teoroia skoków rozwojowych - opis!! [Archiwum] - Forum dziecko-info.com
mamjakty
styczniówka 2009
u nas też luźniejsza kupka jest ale ja myślałam, że to prze to, że od poniedziałku jest praktycznie tylko na piersi pewnie to też ma na to wpływ.... a do paszczy nie da rady zajrzećW sumie to luźna kupka zmobilizowała mnie do dokładnego oglądnięcia paszczy
ja to już wszystko podejrzewam, całkiem możliwe, że to też jakiś skok - no bo bez przesady, tak z dnia na dzień żeby wszystko się zmieniło :-dry:
zerknęłam na tę teorię skoków rozwojowych - strasznie dużo nowych umiejętności mogą teraz zdobyć nasze dzieciaki! a tych 5 tygodni nie "zniesę" :-(
Ostatnia edycja:
reklama
Zniesiesz....ja zniosłam 2 miesiące to 5 tygodni to dla mnie pikuś....dzisiaj dostał młody czopa w dupsko....przeciwbólowego...coś na C....mamy podawać przez 2-3 dni a potem jak nie bedzie zmiany to wprowadzam Viburcol regularnie...no zobaczymy...nie nastawiam sie na cuda...A ze zmęczenia mi sie nawet spać nie chce
Podziel się: