reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie

No to co jest cholera...jakaś faza księżyca??? mnie już nosi z niewyspania....nawet drukarka dziś oberwała...:dry:

reklama
A popatrzcie na górne 4. U nas noce w porządku ale drugi dzień maruda. Jak się z nim bawie to ok, ale jak tylko chce coś zrobić to krzyk. Ja cały czas obserwowałam dolne 2, a tu dzisiaj patrze dziąsło na 4 takie jak bania nabrzmiałe. Dziwne ale prawdziwe. W sumie to luźna kupka zmobilizowała mnie do dokładnego oglądnięcia paszczy:wściekła/y:

W sumie to luźna kupka zmobilizowała mnie do dokładnego oglądnięcia paszczy:wściekła/y:
u nas też luźniejsza kupka jest ale ja myślałam, że to prze to, że od poniedziałku jest praktycznie tylko na piersi :wściekła/y: pewnie to też ma na to wpływ.... a do paszczy nie da rady zajrzeć :no:

ja to już wszystko podejrzewam, całkiem możliwe, że to też jakiś skok - no bo bez przesady, tak z dnia na dzień żeby wszystko się zmieniło :-:)dry:

zerknęłam na tę teorię skoków rozwojowych - strasznie dużo nowych umiejętności mogą teraz zdobyć nasze dzieciaki! a tych 5 tygodni nie "zniesę" :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Zniesiesz....ja zniosłam 2 miesiące to 5 tygodni to dla mnie pikuś....dzisiaj dostał młody czopa w dupsko....przeciwbólowego...coś na C....mamy podawać przez 2-3 dni a potem jak nie bedzie zmiany to wprowadzam Viburcol regularnie...no zobaczymy...nie nastawiam sie na cuda...A ze zmęczenia mi sie nawet spać nie chce :dry:

Do góry