My jeszcze pasty nie używamy Pediatra powiedziała, że większość jest od 2-go roku życia i żeby uważać, bo mają dużo fluoru, a ten może zaszkodzić. Także jeszcze się wstrzymamy Najwyżej M zrobi Basi nowe ząbki;-)
reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
niczka a jaka to pasta? ja mam elmex ale pisze ze od 2 latek hmmm sama nie wiem co robic?:-(
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Moje kochane u nas w zabki to nie obrodzilo jak do tej pory. Z tych ostatnich, 39-stopniowych goraczek to sie urodzily dwie sztuki, mianowicie lewa, gorna jedynka i dwojka. Do tego dochodza wczesniejsze jedyneczki na dole co daje razem cztery... . Nie za wiele tego co?
szmina
mamusia Emilki i Filipka
kasia wcale nie taki zly wynik a im pozniej zabki wychodza tym mocniejszetak?chyba gdzies to wyczytalam
au nas wylazi,juz widac dolna lewa 4jak sie przebije to bedzie to juz 11 zabeka wiecie jak te zabki potrafia ugryzc;-)
au nas wylazi,juz widac dolna lewa 4jak sie przebije to bedzie to juz 11 zabeka wiecie jak te zabki potrafia ugryzc;-)
ania1a1
Mama Adasia:)
U nas ząbków 6
reklama
młoda_mamusia
Fanka BB :)
u nas 12 zabków , i zabkowanie przechodzone chyba bezboleśnie bo zadnych zarwanych nocek , ani razu goraczki nie bylo , tylko straszny slinotok co chwilke musze zmien iać koszulki Kubie tak sie strasznie slini , kiedy to przejdzie wkoncu ?
czy wasze pociechy tez tak strasznie sie ślinią?
czy wasze pociechy tez tak strasznie sie ślinią?
Podziel się: