reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ząbkowanie

Masz rację Anusiu, jak już tyle zębulków, to rzeczywiście. U nas nadal 6, choć nie wiem, czy w miniona sobotę coś się nie przebiło, bo był całą noc ryk,a od tego czasu cisza na choryzoncie i nocki w miarę przesypiane.

Szmina, to ile u was w sumie zębów??:blink:

Ma-ma, a u Twojej dzidzi jak to wygląda? Nacia ma górne "2", teraz to chyba czas na dolne, jakoś tak nie po kolei wyszły.

Brawo dla wszystkich dzieciaczków. :tak::-D:-);-)
Ile to się te nasze skarby musza namęczyć, żeby to powychodziło. Dobrze, że tego bólu nie pamiętają.

reklama
Anusia no no ale duzo juz zabeczkow ma coreczka :-)
Szminka oj juz czworeczki wychodza - super!!! :tak:
Pysiu no jesczze sie troszke nasze skarby pomecza niestety :-(

My mamy 8 zabkow na 100% choc chyba jest tez kolejny albo nawet i dwa ale musze to jeszcze dokladnie sprawdzic :-D

U nas wyszły prawie niezauważenie dolne piątki (chyba-bo gdzieś bardzo daleko i mała nie chce pokazać, a zresztą jak je policzyć?:sorry2::laugh2:) Czyli mamy już 10 ząbków:tak:

Gratuluje wszystkich zabeczkow......Widze ze u niektorych maluszkow niezly wynik juz :tak:

A ja Wam powiem, ze nie wiem co z tymi Kubalowymi zebulkami :dry:
W polowie lutego przebily sie gorne 2....i lekko wylazly...i sie zatrzymaly, lekko z dziasla wystaja tylko.......Minely 2 miesiace a one nadal takie same.....czy to jest normlane???:sorry2:

reklama
A ja Wam powiem, ze nie wiem co z tymi Kubalowymi zebulkami :dry:
W polowie lutego przebily sie gorne 2....i lekko wylazly...i sie zatrzymaly, lekko z dziasla wystaja tylko.......Minely 2 miesiace a one nadal takie same.....czy to jest normlane???:sorry2:

Anetko-u nas też tak było z tymi górnymi dwójkami-długo nie chciały urosnąć (a Basi ząbki są raczej z tych większych), ale dopiero teraz po czterech miesiącach od przebicia prawie dorównały do jedynek:tak: A więc myślę, że nie masz powodów do zmartwień:happy:

Do góry