reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

Masz rację Anusiu, jak już tyle zębulków, to rzeczywiście. U nas nadal 6, choć nie wiem, czy w miniona sobotę coś się nie przebiło, bo był całą noc ryk,a od tego czasu cisza na choryzoncie i nocki w miarę przesypiane.

Szmina, to ile u was w sumie zębów??:blink:

Ma-ma, a u Twojej dzidzi jak to wygląda? Nacia ma górne "2", teraz to chyba czas na dolne, jakoś tak nie po kolei wyszły.

Brawo dla wszystkich dzieciaczków. :tak::-D:-);-)
Ile to się te nasze skarby musza namęczyć, żeby to powychodziło. Dobrze, że tego bólu nie pamiętają.

reklama
Anusia no no ale duzo juz zabeczkow ma coreczka :-)
Szminka oj juz czworeczki wychodza - super!!! :tak:
Pysiu no jesczze sie troszke nasze skarby pomecza niestety :-(

My mamy 8 zabkow na 100% choc chyba jest tez kolejny albo nawet i dwa ale musze to jeszcze dokladnie sprawdzic :-D

U nas wyszły prawie niezauważenie dolne piątki (chyba-bo gdzieś bardzo daleko i mała nie chce pokazać, a zresztą jak je policzyć?:sorry2::laugh2:) Czyli mamy już 10 ząbków:tak:

Gratuluje wszystkich zabeczkow......Widze ze u niektorych maluszkow niezly wynik juz :tak:

A ja Wam powiem, ze nie wiem co z tymi Kubalowymi zebulkami :dry:
W polowie lutego przebily sie gorne 2....i lekko wylazly...i sie zatrzymaly, lekko z dziasla wystaja tylko.......Minely 2 miesiace a one nadal takie same.....czy to jest normlane???:sorry2:

reklama
A ja Wam powiem, ze nie wiem co z tymi Kubalowymi zebulkami :dry:
W polowie lutego przebily sie gorne 2....i lekko wylazly...i sie zatrzymaly, lekko z dziasla wystaja tylko.......Minely 2 miesiace a one nadal takie same.....czy to jest normlane???:sorry2:

Anetko-u nas też tak było z tymi górnymi dwójkami-długo nie chciały urosnąć (a Basi ząbki są raczej z tych większych), ale dopiero teraz po czterech miesiącach od przebicia prawie dorównały do jedynek:tak: A więc myślę, że nie masz powodów do zmartwień:happy:

Do góry