reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ząbkowanie

reklama
A u nas wynik - 6......Jedynki i dwojki gorne oraz jedynki dolne......
Nie da sobie zajrzec, wiec nie wiem czy cos nowego kiełkuje ;-)

:-)dawno mnie tu nie bylo

u nas po dlugiej przerwie sa nowosci w ostatnich tygodniach

razem mamy 10 zebolkow --- gorne 1,2 dolne 1,2,4

takze usmiech zebolkowy juz jest :tak:

slinienie ostatnio ustalo po tych dolnych 4 wiec na razie pewno znowu przerwa w dostawie :blink:

jejku ile ząbali mają Wasze dzieciaki....u nas górne i dolne 1 dolna lewa 4 się przecina i górne 2 ale jeszcze im troszkę brakuje do przebicia:tak:

U nas po długiej przerwie chyba znowu coś się ruszyło:tak: Nocki są do d...., Basia się slini na potęgę i cały czas marudzi. Na szczęście pomaga Dentinox;-) I o dziwo wydaje mi się, że to prawa górna 3, a jeszcze 4 nie wyszły:baffled:

U nas 6 zębolków: dolne 1,2 górne 1,2 i dwie górne 4 , które wypatrzyłam całkiem przypadkowo jak zaczęłam gilać Majcię na przewijaku, tak się mocno roześmiała że pokazała swój stan uzębienia bo tak to nie da sobie zajrzeć w dzióbka

tak mnie to dziwilo ze moj skrzat ostatnio nieznosny...no i mamy efekt na raz przebijaja sie dolne dwojki juz widac korony:tak:
czyli mamy w sumie 8:-)

reklama
Do góry