reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
A u nas wynik - 6......Jedynki i dwojki gorne oraz jedynki dolne......
Nie da sobie zajrzec, wiec nie wiem czy cos nowego kiełkuje ;-)

:-)dawno mnie tu nie bylo

u nas po dlugiej przerwie sa nowosci w ostatnich tygodniach

razem mamy 10 zebolkow --- gorne 1,2 dolne 1,2,4

takze usmiech zebolkowy juz jest :tak:

slinienie ostatnio ustalo po tych dolnych 4 wiec na razie pewno znowu przerwa w dostawie :blink:

jejku ile ząbali mają Wasze dzieciaki....u nas górne i dolne 1 dolna lewa 4 się przecina i górne 2 ale jeszcze im troszkę brakuje do przebicia:tak:

U nas po długiej przerwie chyba znowu coś się ruszyło:tak: Nocki są do d...., Basia się slini na potęgę i cały czas marudzi. Na szczęście pomaga Dentinox;-) I o dziwo wydaje mi się, że to prawa górna 3, a jeszcze 4 nie wyszły:baffled:

U nas 6 zębolków: dolne 1,2 górne 1,2 i dwie górne 4 , które wypatrzyłam całkiem przypadkowo jak zaczęłam gilać Majcię na przewijaku, tak się mocno roześmiała że pokazała swój stan uzębienia bo tak to nie da sobie zajrzeć w dzióbka

tak mnie to dziwilo ze moj skrzat ostatnio nieznosny...no i mamy efekt na raz przebijaja sie dolne dwojki juz widac korony:tak:
czyli mamy w sumie 8:-)

reklama
Do góry