reklama
M
m_ktosia
Gość
gratulacje dla mlodocianych mata i filipka... anetka to pewnie ci gratulowalam tylko mi wylecialo z glowy...no widzisz to teraz bedzie wam szlo...jakos dasz rade, masz juz wprawe po kubie i wiesz co robic i czym sie nie przejmowac...
a kwietniakom starszakom to juz pojdzie z gorki co
a ja cos tej dwujeczki co idzie malemu nie widze...pewnie wyjdzie sobie z cichacza...jak wszystko u drugiego dziecka...jakos tak samo sie dzieje bez wiekszego entuzjazmu ze strony rodziny...
tak jak z chodzeniem...malemu juz niezle idzie a my go w ogole nie prowadzamy za raczki...sam se jakos radzi po meblach i scianac i pewnie z dnia na dzien ruszy a my nawet wiekszego komentu nie zrobimy tyle co - o patrz i juz chodzi...
a kwietniakom starszakom to juz pojdzie z gorki co
a ja cos tej dwujeczki co idzie malemu nie widze...pewnie wyjdzie sobie z cichacza...jak wszystko u drugiego dziecka...jakos tak samo sie dzieje bez wiekszego entuzjazmu ze strony rodziny...
tak jak z chodzeniem...malemu juz niezle idzie a my go w ogole nie prowadzamy za raczki...sam se jakos radzi po meblach i scianac i pewnie z dnia na dzien ruszy a my nawet wiekszego komentu nie zrobimy tyle co - o patrz i juz chodzi...
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Ala, gratuluję:-). No, to macie już spokój.
A ja z okazji, że Natasia ma już wszystkie zębulki, zrobiłam jej pamiątkę...
A ja z okazji, że Natasia ma już wszystkie zębulki, zrobiłam jej pamiątkę...
reklama
Podziel się: