reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

Mnie Sandra gryzie prawie codziennie tymi swoimi dwoma zębolami a najbardziej boli w ramie ale gryzie też w policzek -to taki jej pocałunek
a potrafi też mocno zacisnąć ząbki przy piciu cycusia oj nie raz podskocze przy tym :happy: . A teraz idą jej cztery górne naraz widać już takie cztery kreseczki na dziąsełkach i dziąsła bardzo spuchnięte aż przekrwione :baffled:

reklama
Sylwia, dobre!:laugh2: :laugh2: :laugh2:
Miki o dziwo nie gryzie, a ma już czym :-) Zdarza mu się jedynie zacisnąć zęby jak sprawdzam palcem, czy jest coś nowego - boli jak fiks!:eek:

Dziewczyny, dajecie dzieciom jakies preparaty z fluorem? Mi pediatra przepisała Zymafluor "bo w Warszawie woda nie zawiera fluoru".
Przyznam że często zapominam Zosi podać bo nie wolno go łaczyc z mlekiem - czyli ze śniadaniem i kolacją (jakoś tam wiaże sie z wapniem czy cos w tym rodzaju) a w ciagu dnia karmi ja niania....

KasiaBS ja podaje z witamina d od razu fluor...Tak mi zapisal pediatra od kiedy Noemi zaczela zabkowac...My podajemy w tabletce taka zawiesine co sie doslownie w 4 sekundy rozpuszcza...

PILNE!!!!!!!!!!!

Czy przy ząbkowaniu zdarzył Wam się, żeby dziecię dostało wysokiej temperatury np. 38,5. Ola właśnie taką ma i nie wiem co się dzieje. Oprócz tego żadnych innych objawów. Miała lekkie rozwolnienie, ale to już przeszło. Dałam jej czopek . Teraz śpi. Trochę się boje, że to nie zęby i że dzisiejszej nocy czeka mnie wizyta w szpitalu. Rany... oby nie:-(

reklama
Z tego co ja slyszalam to na zeby moze byc goraczka...Pewnie to zabki Fredka...Ale jak po czopku nie spadnie i jeszcze rano bedzie wysoka to lepiej skonsultowac to z lekarzem...

Do góry