reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

A ja powiem szczerze że o fluorze pierwsze słyszę - jestem zaskoczona, a co do karmienia piersią to z kolei położna mi mówiła że od pokarmu matki to zęby się nie psują...ale w sumie nie wiem - logiczne by było gdyby jednak też to na ząbki wpływało - ale nie przesadzajmy!!! Ja nie zawsze karmię w nocy ale nawet jak karmię rano albo wieczorem to ząbków po tym nie myjemy - natomiast po innych posiłkach zawsze

reklama
My fluoru nie dajemy. A ząbki myjemy dwa razy dziennie: rano razem w trójkę i wieczorem po karmieniu.

a myjecie samą szczotką, czy jest jakaś pasta dla maluchów, bo ja widziałam tylko takie od roku:baffled:

dziewczyny to ja mam inne pytanko, Otylce od tygodnia, widać dwie dolne jedynki, ale tylko szczyty takie cieniutkie kreseczki i nic dalej nie rusza- ile dni upływa zanim pojawi się cały ząbek?

:szok: A jak myjecie zęby maluchom???? Bo my nie myjemy:-( :szok: Czy z jakaś pastą? o kroplach z fluorem tez pierwsze słysze ale zapytam pediatre bo w tym tygodniu idziemy na wizyte:-)

Tu podaje sie jak zeby wychodza z fluorem a jak w szpitalu to mozna sobie wybrac bo daja wybor ale polecaja bez...Oczywiscie jak wszystkie leki do 18 roku zycia i to mamy za darmo:-) To mi sie tu podoba...Jak zrobie fotke to Wam pokaze jak to wyglada...

Syla zapytaj-ciekawe co Wasz pediatra na to powie...

A u nas od pojawienia sie dwoch kresek w paszczy Noemi uplynal caly miesiac zanim wybily sie zeby....Gorne jedynki tez juz dlugo ida...A tym samym mam strasznego marude i gryzonia....:eek:

reklama
Do góry