reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

reklama
Baśka dzięki. Daj znać co powiedział ci lekarz.

A ja biegnę uprzejmie donieść że mamy 5 zęba dolną jedyneczkę:-D :-D :-D

Kubiszonku - brawo! Goń Wojtki, goń!:-)

My myjemy ząbki samą wodą - tak jak nam powiedziała pani doktor.

Heatherek, zaprawa na sucho:-D My też staramy się myć, ale średnio nam to wychodzi - jak nie zakazane, to nie jest fajne:baffled:

Nam też średnio wychodzi mycie :-) Więcej przy tym głupich min niż higieny :-D No ale 5 zębów do czegoś zobowiązuje :-D :-D :-D

no super Kubuś gna nadal do przodzu
u nas jakby widac białą kreseczkę --- ale może ja już mam zwidy ! Zobaczymy jak wyjdzie

reklama
Danielek, nie rob nam tego!!! Co to za wylamywanie sie z klubu bezzebnych maluchow?!?!.... :-D :-D :-D

Ja sie tylko obawiam, ze na razie to jest fajna zabawa, bo mozna pogryzc szczoteczke, a jak dojdzie co do czego i bedzie trzeba naprawde umyc zabki, to juz nie bedzie takie fajne, jak zaprawa na sucho..... ale co tam, bedzie dobrze :-D :-D

Do góry