reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

Mamoot karnacje to ja mialam kiedys...teraz czasami patrze w lustro i mowie kurde czy to ty patrycha:szok: co ci sie tak zbladlo:szok::szok::laugh2:

Kiedys jako dziecko to bylam tak ciemna ze jak spojzalas na fotke grupowo to zaraz bylo mnie widac-najciemniejszy lep-wlosy i czarna wrecz karnacja...A potem cos mnie odbilo i jako "mlodzieZ" zaczelam na solke lazic...I tak sie czesto opalalam ze az przesadnie...I pewnego lata stwierdzilam ze jakos nie moge sie oplaic jak kiedys...pigmet wybyl:baffled:

Kurna mialo byc o zebach a my tu o opaleniznie...

A wiec trzeba myc zeby -Pamietajcie!!!!!:tak::-D

reklama
Szczotka, pasta, kubek, zimna woda tak sie zaczyna pierwsza przygoda myję zęby.......
Ja tez rozpoczęłam latanie dziur tylko ze mój dentysta pomimo ze jest specjalista wysokiej klasy to ceny ma niskie - jest stomatologiem dzieciecym wiec niedługo i Wojtka z nim poznam, juz ma zaproszenie.
O wybielaniu tez pomyśle jak załatam dziury:-)

A pisalam ze mloda wczoraj dostala swoja najprawdziwsza szczoteczke? Pani co mi tam te kly czyscila dala w prezencie-Oral-B-Mloda zadowolona-bo fajnie myje nia sie podloge:-):-D a ja tylko latam i wygotowuje...:eek:

No u nas szczoteczka to juz powoli taka zużyta że muszę chyba młodemu nową kupić :) uwielbia ją gryźć i już to po niej widać i chociaż zazwyczaj nie pozwalam mu jej wynosić z łazienki wczoraj ją przemycił i się zachowywał jak Marysia z katarkiem ;)

Drogie cioteczki, mamy kolejnego ząbka! Po dwóch jedynkach na dole,wyszła dwójka na górze:-D To teraz wcale sie nie dziwie, że nasz synek był wczoraj taki "nie do życia" - nie dośc, że przeziebienie i gorączka, to jeszcze ząbek:sick:

reklama
Do góry