reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Gratulacje dla Zosi!!!
Ja też USIŁUJĘ sprawdzać, czy jakieś ząbki się nie pojawiły, ale to jest niesłychanie trudne... Marcinek walczy ze mną, jak tylko może : odpycha mnie rączkami, zaciska wargi, odwraca główkę... Myślę, że jak coś się pojawi, to sam mi pokaże
Ja też USIŁUJĘ sprawdzać, czy jakieś ząbki się nie pojawiły, ale to jest niesłychanie trudne... Marcinek walczy ze mną, jak tylko może : odpycha mnie rączkami, zaciska wargi, odwraca główkę... Myślę, że jak coś się pojawi, to sam mi pokaże
Chyba przyszła kolej na Zośki, bo i u nas jeden ząbek na wierzchu a dwa tuż tuż pod powierzchnią:-)No i u nas wkońcu ząbek na wierzchu :-) ale naszych Wojtków to nigdy nie dogonimy z zębami ........ ehh cosik musi być zębowego w tym imieniu :-) albo mamy w dobrą kolejke ustały :-) ;-)
Pozdrawiamy i zębaczy i bezzębnych
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
A nasz ząbek ani myśli się przebić- został tak jak był, tylko jedną maleńką kropeczkę widać i czuć go pod palcem.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Zoski-gratulacje:-)
A jesli juz o zabkach to dzis bylam kolejny zacerowac:-)
I dodatkowo usunac kamien,polerka itd...Jeszcze jeden zabek a bede jak nowka:-) Wtedy zapodam sobie lakierke zebow:-)-czyli wybielanie
Tylko kurde czemu to wszystko takie drogie-za kazda biala 30euro,a wiadomo ze ciemnej se nie dam wlutowac,za czyszczenie ponad 70 euro,dodatkowo specjalne szczoteczki czyszczace przestrzen miedzy zebami-15euro...No i wybielanie-a to jecze niespodzianka cenowa
Ale co tam jak sie usmiechne to az po oczach biela porazi:-);-):-):-):-):-)
A jesli juz o zabkach to dzis bylam kolejny zacerowac:-)
I dodatkowo usunac kamien,polerka itd...Jeszcze jeden zabek a bede jak nowka:-) Wtedy zapodam sobie lakierke zebow:-)-czyli wybielanie
Tylko kurde czemu to wszystko takie drogie-za kazda biala 30euro,a wiadomo ze ciemnej se nie dam wlutowac,za czyszczenie ponad 70 euro,dodatkowo specjalne szczoteczki czyszczace przestrzen miedzy zebami-15euro...No i wybielanie-a to jecze niespodzianka cenowa
Ale co tam jak sie usmiechne to az po oczach biela porazi:-);-):-):-):-):-)
Zosiu - gratuluję ząbka.:-)
Pati, no drogie to łatanie, u nas też. Ja też się muszę wybrać. Aż się boję, bo jeśli mam tyle do łatania, co mi włosów wypadło, brrrr...szkoda gadać.
Za to Ty masz już prawie wszystko za sobą i spokój na jakiś czas.
Pati, no drogie to łatanie, u nas też. Ja też się muszę wybrać. Aż się boję, bo jeśli mam tyle do łatania, co mi włosów wypadło, brrrr...szkoda gadać.
Za to Ty masz już prawie wszystko za sobą i spokój na jakiś czas.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wiesz Mamoot ja zawsze jakos balam sie dentysty jak ognia-ale trafilam na fajniusiego-milego i delikatnego-ale zawsze ze znieczuleniem...I tak od jednego zabka sie zaczelo...wiec postanowilam ze jak juz z jednym zaszlam to zrobie wszystko co trzeba...A dzis przy tym czyszczeniu to normalnie jakby mnie zazynali tyle krwi sie polalo-ale za to jak bylo juz po wszystkim to naprawde odczulam taki komfort w ustach...Czulam ze kamien juz zdrapany i cala reszta swinstwa...
Ja juz sie ciesze na lato jak sie ladnie opale i se wybiele te kly:-)
reklama
Masz rację: nie ma jak opalenizna i białe zęby. Ale Ty masz taką karnację, że chyba cały rok jesteś opalona.:-)