reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ząbki

Mamoot ja widzialam te z Oral-B i jest dosc fajna bo ma taka szeroka powierzchnie i chyba gumowe wykonczenia (tak przynajmnjie u nas to wygladalo). Ja kupilam troche wezsza colgate, ktora jest od 0 do 2 lat i chyba bardziej ze wzgledu na kolor i prostote, no i fakt ze jest mala zgrabna i dobrze lezy w dlonie. Ogolnie tio wydaje mi sie ze te szczoteczki to sa jedynie po to zeby malucha do nich przyzwyczaic no i tym samym doi mycia zebow. U nas bawi sie nia Julek a jak chce zeby mu poczyscic to uzywam tej na paluch bo te normalna przygryza i nie da sie tym sposobem za barzdzo jej uzyc a jak uzywam te na palec to rozdziawia paszcze i daje sobie masowac dziasla i zeby. Moze Wojtus bedzie bardziej skory do wspolpracy ale u nas tak to wyglada, wiec w sumie - tak mi sie przynajmniej wydaje - ze firma i szczotka nie graja az tak duzej roli - byle by byla i maly ja lubil.
Troche maslo maslane wyszlo mi z tej wypowiedzi;-)

reklama
Mamoot, Matisiowi bardzo dobrze lezy w lapce Jordan Step-by-Step. Fajna ma raczke, szeroka i wygodna, a do tego druga strona szczoteczki robi za gryzaczek :-D

Jejku ślczne ząbki ma Karolek i Wojtek, wowwwwwwwwwww, jestem pod wrażeniem:)) a u nas dalej cisza, ale pewnie przed burzą, bo Otylka w nocy tuli się do wszystkiego: poduszki, kołdry, szczebelków itd.Kiedys spała bez poduszki, teraz musze już jej dać, bo inaczej nie potrafi znaleźć sobie miejsca.

reklama
Do góry