reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

reklama
czyli zapowiada sie aparat?
U nas jeszcze nie wiem-chcialabym zeby mloda miala rowne zeby po mnie ;) chociaz A tez w sumie ma proste-ale moje uwazam za ladniejsze :-D

Mloda cos mi wczoraj napomknela wieczorem ze jej sie cos znowu rusza ;)

No to Wojtek do przodu z zebami - jak zwykle :-)

Ja tylko mogę powiedziec, że u Marysi wychodzi druga jedynka, w związku z czym ostatniej nocy i ona i ja nie spąłyśmy pół nocy :baffled:

u nas cisza tzn. u Dusi blyszcza jej melczaki-caly komplet.
u MasterG- prawie kompletna paszcza, a slini sie potwornie!(soczysty moj chlopak:-D

Tak my trochę do przodu z zębami a co do aparatu to jeszcze nie wiem, idziemy do naszego denta jak troszkę te zęby bardzie wyjdą z paszczy :-D czyli pewnie po nowym roku.

kurcze a ja wczoraj dołla załapałam bo Bartkowi chyba jakaś próchnica się robi na czwórce na płaszczyźnie rzującej!!! ale aż mi się wierzyć nie chce- po niespełna półtora roku używania zęba i myciu codziennie ze dwa razy przynajmniej??? taka ciemniejsza plamka to jest i jakby wgłębienie nierówne, jak myślicie? jak któreś dzieciaczki miały to jak to wyglądało?? bo karol nie ma i nigdy nie miał...tym bardziej jestem w szoku i szkoda mi bardzo bo jednak Bartek to jeszcze tego ząbka musi poużywać, to już lepiej by było jak by u Karola się coś działo bo jego zęby zaraz do wymiany ale u niego - odpukac - wszystkie zdrowiutkie

reklama
Baśka Mikusiowi właśnie czwórki się posypały. Próchnica a potem jakby się pokruszyły. Idź z nim do dentysty, to zobaczy. Może można jeszcze jakimiś smarowidłami zadziałać?

Do góry