reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbki

reklama
czyli zapowiada sie aparat?
U nas jeszcze nie wiem-chcialabym zeby mloda miala rowne zeby po mnie ;) chociaz A tez w sumie ma proste-ale moje uwazam za ladniejsze :-D

Mloda cos mi wczoraj napomknela wieczorem ze jej sie cos znowu rusza ;)

No to Wojtek do przodu z zebami - jak zwykle :-)

Ja tylko mogę powiedziec, że u Marysi wychodzi druga jedynka, w związku z czym ostatniej nocy i ona i ja nie spąłyśmy pół nocy :baffled:

u nas cisza tzn. u Dusi blyszcza jej melczaki-caly komplet.
u MasterG- prawie kompletna paszcza, a slini sie potwornie!(soczysty moj chlopak:-D

Tak my trochę do przodu z zębami a co do aparatu to jeszcze nie wiem, idziemy do naszego denta jak troszkę te zęby bardzie wyjdą z paszczy :-D czyli pewnie po nowym roku.

kurcze a ja wczoraj dołla załapałam bo Bartkowi chyba jakaś próchnica się robi na czwórce na płaszczyźnie rzującej!!! ale aż mi się wierzyć nie chce- po niespełna półtora roku używania zęba i myciu codziennie ze dwa razy przynajmniej??? taka ciemniejsza plamka to jest i jakby wgłębienie nierówne, jak myślicie? jak któreś dzieciaczki miały to jak to wyglądało?? bo karol nie ma i nigdy nie miał...tym bardziej jestem w szoku i szkoda mi bardzo bo jednak Bartek to jeszcze tego ząbka musi poużywać, to już lepiej by było jak by u Karola się coś działo bo jego zęby zaraz do wymiany ale u niego - odpukac - wszystkie zdrowiutkie

reklama
Baśka Mikusiowi właśnie czwórki się posypały. Próchnica a potem jakby się pokruszyły. Idź z nim do dentysty, to zobaczy. Może można jeszcze jakimiś smarowidłami zadziałać?

Do góry