reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

u mnie w domu tez tego nie bylo, ale tu jest i ten motyw przewija sie w bajkach, wiec Klaudia z niecierpliwoscia pyta kiedy wypadna jej zeby, kiedy przyjdzie zebowa wrocka, wiec i u nas jak u Pati- bedzie.

a z dzisiaj JEZSTEM MEGA DUMNA Z DUSI W SZOKU- MIALA PIERWSZY RAZ BOROWANEGO I PLOMBOWANEGO ZABKA- WIERTLA I TE SPRAWY NIC JEJ NIE WZRUSZYLO, SMIALA SIE ZE MNIE! I TYLKO POKAZYWALA PALCEM OK:)))))))) I CZY DOSTANIE POZNIEJ W NAGRODE BALONA:-DI NAKLEJKE:-D mam zdjecia, ale nie umiem z komorki zrzucac...:rofl2:

reklama
nooo ona lekarzy wogole sie nie boi...kiedys pobierali jej krew, mi lzy a Dusia ze zdziwieniem na mnie:happy::-D...teraz te wiertla, 30 min z otwarta buzia, dwa ostatnie zeby robione, a ona wychodzi usmiechnieta z pytaniem dlaczego wszystcy boja sie dentysty?:szok::-D
sama wczoraj bylam w ciezkim szkou, bo sie nie spodziewalam...ostatnio Pan powiedzial, ze sa dwie malutkie dziurki i je zakleil...i umowil na kolejna wizyte, nie wiedzialam poo co, ale mowie ok...moze kontrolnie...a tu w ruch wiertla, maska, okulary :szok::-D:-D:-D:-D patrze na Duske, a ona sie usmiecha i pyta dlaczego sie boje?:-D:-D:-D:-D ja ze nie boje, tak tylko patrze:-D:-D:-D nie no komedia, jajo odwazniejsze i madrzejsze od kury!:-D
ja pamietam jak u mnie bylo w szkole...oknami dzieci ucikaly od dentysty:-Da tu, luzik usmieszki, naklejeczki na pelnym relaksie u dentysty:rofl2:

Wow jestem pod wrażeniem.Ola jak tylko usłyszy hasło dentysta to już robi się blada i wogóle nie chce o tym słyszeć. Póki co zęby ma zdrowe ale co będzie później.

Noemi ogolnie bardzo chetnie chodzi do lekarzy :) do dentysty tez :) teraz byla kontrola w przedszkolu i dostalismy pismo ze wszystko super :)

Ja pamietam ze balam sie bardzo dentystow,na kontole nie chodzilam..no i jaos rodzice nie przywiazywali tak wagi czy zeby porzadnie umyte czy nie... wiec co sie dziwic ze pol szczeki mam juz polutowana ;))

reklama
Do góry