reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbki

u mnie w domu tez tego nie bylo, ale tu jest i ten motyw przewija sie w bajkach, wiec Klaudia z niecierpliwoscia pyta kiedy wypadna jej zeby, kiedy przyjdzie zebowa wrocka, wiec i u nas jak u Pati- bedzie.

a z dzisiaj JEZSTEM MEGA DUMNA Z DUSI W SZOKU- MIALA PIERWSZY RAZ BOROWANEGO I PLOMBOWANEGO ZABKA- WIERTLA I TE SPRAWY NIC JEJ NIE WZRUSZYLO, SMIALA SIE ZE MNIE! I TYLKO POKAZYWALA PALCEM OK:)))))))) I CZY DOSTANIE POZNIEJ W NAGRODE BALONA:-DI NAKLEJKE:-D mam zdjecia, ale nie umiem z komorki zrzucac...:rofl2:

reklama
nooo ona lekarzy wogole sie nie boi...kiedys pobierali jej krew, mi lzy a Dusia ze zdziwieniem na mnie:happy::-D...teraz te wiertla, 30 min z otwarta buzia, dwa ostatnie zeby robione, a ona wychodzi usmiechnieta z pytaniem dlaczego wszystcy boja sie dentysty?:szok::-D
sama wczoraj bylam w ciezkim szkou, bo sie nie spodziewalam...ostatnio Pan powiedzial, ze sa dwie malutkie dziurki i je zakleil...i umowil na kolejna wizyte, nie wiedzialam poo co, ale mowie ok...moze kontrolnie...a tu w ruch wiertla, maska, okulary :szok::-D:-D:-D:-D patrze na Duske, a ona sie usmiecha i pyta dlaczego sie boje?:-D:-D:-D:-D ja ze nie boje, tak tylko patrze:-D:-D:-D nie no komedia, jajo odwazniejsze i madrzejsze od kury!:-D
ja pamietam jak u mnie bylo w szkole...oknami dzieci ucikaly od dentysty:-Da tu, luzik usmieszki, naklejeczki na pelnym relaksie u dentysty:rofl2:

Wow jestem pod wrażeniem.Ola jak tylko usłyszy hasło dentysta to już robi się blada i wogóle nie chce o tym słyszeć. Póki co zęby ma zdrowe ale co będzie później.

Noemi ogolnie bardzo chetnie chodzi do lekarzy :) do dentysty tez :) teraz byla kontrola w przedszkolu i dostalismy pismo ze wszystko super :)

Ja pamietam ze balam sie bardzo dentystow,na kontole nie chodzilam..no i jaos rodzice nie przywiazywali tak wagi czy zeby porzadnie umyte czy nie... wiec co sie dziwic ze pol szczeki mam juz polutowana ;))

reklama
Do góry