reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

U Mysi jednego ząbka brak- niestety trzeba było usunąć lewą górną czwórkę :-( Wyrzuty sumienia mam jak cholera, bo jak wcześniej chodziliśmy co pół roku na kontrole, to było OK, jedna dziurka zaplombowana i potem spokój. A teraz że ja nie ogarniam upływu czasu, to się odwlokło... zapisałam ją jakoś we wrześniu- po pół roku właśnie, ale musiałam odwołać bo akurat trzeba było pilnie do okulisty, potem była chora, potem gdzieś temat uciekł... a teraz policzek spuchł jak bania, i ząb do usunięcia- jak siedział, to było widać małą dziureczkę, a po wyrwaniu- z boku wielkie dziursko. Teraz wizyta w przyszły piątek, bo do wyleczenia prawa górna czwórka, i normalnie kalendarz chyba zaczne prowadzić, żeby wszystkiego upilnować.

reklama
U Wojtka dzis zaczęła się ruszać dolna jedynka. Radoche ma wielką, tylko się przejmuje, czy aby jej nie połknie przez sen, jak już mu wypadnie ;-)
A poza tym pojawiły sie u Wojciacha dwie dolne szóstki.

Duske pobolewaja na gole jedynki jak je, a sa zdrowe, wiec mysle, ze moze i u niej zaczyna cos sie dziac?...

Rusia, Wojtek własnie mi powiedział, że go jedynka boli i ja skojarzyłam, że może się ruszać. I to było to. Sprawdza co chwile, czy się rusza i czy jest na miejscu :-)

Kasiu, Baba to pewnie połknie swoje, nie?

reklama
Do góry