reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

reklama
Kasia teraz wypadl 3-ci... alete dwie dolne jedynki juz praktycznie calkiem wyszly :))

Rusia wrozka byla-ale tata wrozbita bezmozgowy polozylkase a zeba nie zabral...mloda popedzila rano i byla STRASZNIE rozczarowana ze zeba nie zabrala... probowalam naprawic sytuacje mowiac ze jednego zabka zawsze zostawia zeby mogla sie pochwalic innym ,ale nie przeszlo-powiedziala ze dzis mamy wystawic i ma zabrac ;)

Zuch Noemi!!!
U nas wczoraj była pierwsza szkolna fluoryzacja. O dziwo Ola zniosła to w miarę dobrze. A u dentysty mało fotela nie wyrwała.

A tak przy okazji korzystacie z mitu zębowej wróżki? Ja Oli wybiłam ten pomysł z głowy. wyjaśniłam jej o co chodzi z wypadaniem zębów i powiedziałam,że przy pierwszym zębie a i owszem mogę jej dać mały prezent, ale później niech na to nie liczy. Chyba, że będzie się wzorowo zachowywać przy wypadaniu zęba. Przyjęła to nawet spokojnie. I nie naciska. A zęby ma narazie wszystkie.

Do nas wrozka przychodzi...sama w dziecinstwie tego nie mialam,nic mi nikt za zeba nie dal...ale mloda dostaje jakas kase...tym razem dostala 5 € ;)

reklama
Fredka, u mnie chyba będzie jak u Ciebie. Miki w sumie nic na ten temat nie mówi, sam ząbków jeszcze nie stracił, ale w przedszkolu dzieciaki niektóre i owszem. A sama w dzieciństwie też takiego zwyczaju nie znałam.
Dziś Miki miał drugą fluoryzację i mówił, że płyn jest niedobry. Pamiętyam, faktycznie niedobry był, ale zęby po tym takie gładziutkie

Do góry