reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

Wrozka przyniosla 10 euro :-D
i jeszcze kolejna dyche zostawila u babci ;-) wczesniej miala troche drobniakow w swoim portfelu-ok.10 euro i tym sposobem sama uzbierala sobie na zestaw Duplo :) stwierdzilam ze teraz kiedy bedzie chciala cos sobie kupic bedzie musiala na to polowe sama uzbierac-zarobic... reszte bedziemy jej dokladac...mam na mysli tu jakies wymyslone jej zabawki... nauczy sie tym sposobem ze nie wszystko spada z nieba-bo ostatnie czasy okropna jest w sklepach-wszystko chce,nie skutkuje nic ze tylko jedna rzecz moze-ona zaraz z wielkim pyskiem"ale ja chce dwie!!!!!!!!!!!!! albo i trzy... nie raz mam ochote sprac jej dupsko na miejscu... zero wdziecznosci ,czasami po 5 min.mowi ze ona jednak tego nie chciala i mam jej kupic cos innego...

reklama
Rusia u nas tez byl taki skok wzrostowy..w ciagu 3 miesiecy prawie 5 cm. teraz widze ze Noemi jest jedna z wyzszych dzieci w przedszkolu.... a byla taka kruszyna dlugo :)

Pati z zakupami u nas jest to samo. Zero wdzięczności i tylko jęczy. Dostała mnóstwo zabawek na urodziny i niczym się nie bawi. Czasami myślę, że jej połowę zabiorę i wprowadzę szlaban na tv. A właśnie dużo Wasze pociechy poświęcają czasu przed tv- napiszę na wątku rozwój dzieciaczków.

o nie jak szybko:)))))
ja robie przesiew u Klaudii ma zdecydowanie za duzo zabawek!

a Klaudie jak tak nagle zaczelo wyciagac- to bolaly ja nogi i zdazylo sie, ze podawalam jej przeciwbolowo-paracetamol.

mloda ma malo zabawek :)ona raczej z tych co uwielbia figurki-zwierzatka-tego ma duzo-ale tez tym sie bawi i wystarczy wrzucic w szuflady i ma posprzatane...ale musze sie pozbyc jednego kosza z zabawkami jeszcze z przed 2 lat...no i maskotki...ale wyrzucic mi szkoda wiec bnede pakowala do wora jak bedziemy zmieniac meble mlodej albo jesli zsybciej wyskoczy wyjazd do Pl.wtedy oddam sasiadce...

a bole wzrostowe na szczescie narazie sie nie pojawiaja...balam sie bo ja mialam okropne...

A dzis wstala juz o 07:00 wolajac mnie czy zab juz caly wyrosl :-D

reklama
Do góry