reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

Irma, nie wiem, czy Iza ma to samo, ale Wojciaszkowi przy dziąsłach też ząbki robią się żółtawe. Pani dentystka powiedziała, ze to początki kamienia i że trzeba dawać do jedzenia twarde pokarmy: skórkę od chleba, marchewkę, jabłko i przecierać ząbki gazą nawinięta na palec. No ale to wszystko jako dodatek do mycia ząbków.

reklama
Mamoot dokładnie tak, przy dziąsłach :tak: ja gdzieś czytałam że to początek próchnicy, a mie chciałabym by moje dziecko miało "czarny" uśmiech :-:)dry:

Dziekujemy za gratulacje...:tak::-)
Musze przyznac ze az tak zle nie bylo :-)

Irmaa tez planuje kupic mlodej szczoteczke elektryczna tylko jakos zawsze nie pode droga...Te w sklepach typu rossmann co maja to takie badziewie...Musze do jakiego mediamarktu sie przejechac....
A narazie mimo protestu szorujemy zeby na sile....:baffled:

Irma, poniekąd to są początki próchnicy (choć bardzo odległej), bo pod osadem, czy kamieniem nie da się doczyścić, to się może i próchnica przyczepić.

Pati, niestety z ząbkami trzeba na siłe. Wojtek raczej chętnie, ale czasem też protestuje. Niestety nie ma wyjścia. Ząbki myć trzeba.:-)

My się chwalimy że w końcu po pół roku męczarni z trójkami w końcu wyszły i to 4 naraz. A co najlepsze zajrzałam dziś Mateuszkowi w buźkę i widzę że nawet dwie piąteczki są u góry. Także melduję że mamy 18 ząbków!!!!!!!!!!!!:tak:

reklama
Dzięki Pati a że wątek zapomniany to wiem bo go dzisiaj szukałam:-DU nas opóźnione te ząbki już nawet myślałam żeby iść do dentysty na przecięcie dziąsła:confused:

Do góry